ULTRA Europe izbacila prvi “RESISTANCE” lineup: Charlotte de Witte, Marco Carola, Maceo Plex i Richie Hawtin nastupaju u Splitu!

Pred nama je osmo ULTRA Europe izdanje koje će se održati na Parku Mladeži u Splitu od 10. do 12. srpnja, a brutalnih izvođača ni ove godine neće nedostajati.

Uz već objavljenu prvu fazu headliner lineupa na kojoj su se našli Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, DJ Snake, Galantis, marshmello, Pendulum, Richie Hawtin i Steve Aoki, veni je i prvi RESISTANCE lineup.

Već navedenim izvođačima na zasebnom, RESISTANCE stage-u, u Splitu se pridružuju Adam Beyer, Anna, Charlotte de Witte, Maceo Plex i Marco Carola! Ova imena posebno će oduševiti ljubitelje techna i malo tvrđeg te manje komercijalnog zvuka. RESISTANCE je višestruko nagrađivani techno i house glazbeni koncept , a ove godine najavljuje svoj povratak na jednu od najposebnijih pozornica u cijeloj regiji. Pomični krov, specijalna rasvjeta i vizualni efekti te najsuvremenija produkcija koja posjetitelje vodi u neki drugi svijet, kao i pogled na staro gradilište Brodosplita, ovom svjetskom brendu daje dodatni pečat. Pod palicom našeg najvećeg festivala, ULTRA Europe 2020, ove će se godine RESISTANCE u Splitu popeti još jednu stepenicu više.

Već treću godinu zaredom RESISTANCE je centralno mjesto zabave u najvećem i najrenomiranijem klubu Priviledge na Ibizi, a tijekom devet tjedana privuče više od 50.000 obožavatelja. Uslijedili su i rasprodani datumi u Južnoj Africi te Južnoj Americi, a pažnju je privukao i u Hrvatskoj već prve godine. Gotovo je nemoguće pronaći mjesto ispred ove pozornice na Parku Mladeži, a slika nasmijanih lica i rasplesanih Ultranauta najbolja su pozivnica izvođačima da se vrate u Hrvatsku.

Ulaznice za spektakl na Parku Mladeži su u prodaji, a možeš ih nabaviti putem službenog weba ULTRA Europe festivala.