Nema više ulaznica: Tomorrowland je rasprodan u samo pet minuta!

Sretni su oni koji su uspjeli ugrabiti svoj upad na ovogodišnji Tomorrowland koji će se u belgijskom gradiću Boomu održati kroz dva vikenda od 17. do 19. te od 24. do 26. srpnja. Ovogodišnje izdanje rasprodano je u samo pet minuta, a ukupno je kupljeno 400.000 ulaznica.

Za razliku od prethodnih godina kad je lineup bio objavljivan periodično kroz mjesece približavanja festivala, Tomorrowland je ove godine odlučio koristiti drugačiju strategiju te je cijeli lineup objavio odjednom, par dana prije službene prodaje ulaznica.

Na lineupu nema koga nema. Popis izvođača je toliko dugačak da ćeš morati ovaj vizual fuuul zumirati da razaznaš sva imena na njemu.

Iako ulaznica više nema, i dalje postoji šansa da odeš na jedan od najvećih i najposjećenijih svjetskih festivala. Tomorrowland svake godine određeni kontingent ulaznica čuva za svoje travel partnere, a jedan od službenih partnera za naše područje je i Go’N’Party agencija koja se bavi organizacijom putovanja na najbolje festivale i putem čijeg weba ćeš uskoro moći nabaviti svoj paket. Ali i tada trebaš biti realtivno brz(a) jer je to jedan od najtraženijih paket-aranžmana.