Axwell i Lady Gaga izbacuju zajedničku stvar?

Lady Gaga uskoro izbacuje novi album, a na njemu bi svoj angažman mogao imati i Axwell. Nikad, ali fakat nikad ne bi spojili njih dvoje. No, lako je moguće kako će do suradnje stvarno i doći. Ili je već došlo pa se čeka izlazak albuma…

Bilo kako bilo, da postoji šansa kako će jedna trećina Swedish House Mafie biti na neki način involvirana u neku od stvari na njenom šestom studijskom albumu, daje se naslutiti po Tweetu koji je objavio Axwell na svom profilu – “#LG6“. To je hešteg koji se na internetu u zadnje vrijeme koristi upravo kao tease njenog šestog albuma.

Tweet je u međuvremenu pobrisan, ali jednom okinuti sreenshot ostaje na internetu ostaje vječno.

 

 

Hoće li Gaga i Axwell imati zajedničku stvar ili će on biti zadužen za remiksiranje neke od stvari s nadolazećih albuma, to ćemo tek vidjeti. No, nije Axwell jedini koji bi mogao imati svoje prste u njenoj novoj mjuzi. Kao neka druga potencijalna imena spominju se i Tchami, Skrillex i Diplo, što nas i ne bi pretjerano čudilo budući da su zadnja dvojica s Justinom Bieberom odrađivala super posao. Ako je to sve istina, Gagin novi album će biti stvarno napucan EDM-om.

A što se konkretno Axwella tiče, bilo bi nam logičnije da nas Swedish House Mafia napokon počasti novom mjuzom.