Vraćaju se “Prijatelji”?! U tijeku su finalni dogovori za specijalnu epizodu!

Jedna od najpopularnijih humorističnih serija ikad mogli bi dobiti sat vremena dug specijal koji bi ujedno bio i reunion svih njenih glavnih glumaca. Kako piše Daily Mail, u tijeku su finalni pregovori za jednosatnu epizodu koja bi trebala biti koncipirana kao retrospektiva na samu seriju, ali i svojevrsni intervju s glumcima koji bi vrlo vjerojatno vodila Ellen DeGeneres.

Kako se piše, glumcima je za pojavljivanje u toj specijalki ponuđeno po milijun dolara svakome, no ta je ponuda odbijena i sad se raspravlja o ciframa od preko 2 milijuna dolara po glavi. I dok se nama svima to čini kao neki vrtoglavi i basnoslovni iznos, zapravo nas i ne bi trebao previše čuditi s obzirom na činjenicu kako je upravo Friends jedna od najtraženijih i najpopularnijih serija na svijetu. Za snimanje zadnih dviju sezona glavni su glumci dobili svaki po milijun dolara, a WarnerMedia je prisvojio prava na seriju za nevjerojatnih 425 milijuna dolara koje će otplaćivati 5 godina, svake godine po 85 milijuna.

O popularnosti serije i njenih glumaca govore i brojke na društvenim mrežama. Ovog je petka Matt Perry postao zadnji od Prijatelja koji je napravio Instagram, a u samo par dana skupio je preko milijun followera i ta brojka još raste. Ostali glumci često objavljuju fotke sa snimanja serije i prisjećaju se zajedničkih trenutaka, a Jennifer Aniston nedavno je u jednom intervjuu izjavila kako im svima svakog dana nedostaju druženja i snimanja. Pa, po svemu sudeći, nešto se stvarno sprema i fanovi bi mogli doći na svoje.