ENTER THE TOP: Vodimo tebe i tvog frenda na sedmodnevno skijanje i partijanje u francuskim Alpama!

Snijeg, Alpe, skijanje, partijanje, najbolji svjetski izvođači i, naravno – TI! I sve to na naš račun.

Vodimo tebe i tvog frenda na najjače sedmodnevno zimsko partijanje u francuskim Alpama s uključenim prijevozom, smještajem, festivalskim ulaznicama i ski-passom. 

Dajemo ti priliku da osvojiš Go’N’Party voucher u vrijednosti 3000 € koji vrijedi za tebe i tvog frenda, možeš iskoristiti za odlazak na zimski Tomorrowland u organizaciji Go’N’Party agencije koja je njihov službeni partner. Što sve uključuje paket aranžman koji dijelimo, možeš čekirati na njihovim službenim stranicama.

A popis potvrđenih izvođača bit će ti samo dodatna motivacija da upališ Enter.

MEHANIKA

Startamo u ponedjeljak, 17. veljače i igramo deset radnih dana, dakle do petka 28. veljače.

Svakog radnog dana u eteru ćemo pustiti ton, odnosno dio izjave nekoga od popularnih izvođača koje slušaš na Enteru, a na tebi je da odgonetneš o kojem se izvođaču radi. Naravno, postoji mala caka. Svakome od deset odabranih izvođača produbili smo glas i to na način da kreće iz vrlo dubokog i penje se prema svojoj prirodnoj boji u kojoj zatim ostaje nekoliko sekundi koje bi ti trebale biti dovoljne da odgonetneš o kome je riječ. Osim toga, izjave izvođača su smislene tako da ćeš i po njima moći naslutiti o kome se radi.

Kad u eteru čuješ traženi znak (npr. “Enter The Top! Javi se sad!”), budi prvi koji će se s imenom i prezimenom javiti na naš WhatsApp (09 97 97 99 99) i ako si prvi/prva, imaš pravo pogađati o kome je riječ. Pogodiš li, ideš u finale!

Kako bi dobio/la dojam o tome kako će to zvučati, niže ti prilažemo primjer koji su snimili naši Nina Slišković Goleš i Veno Parašilovac.

.

 

Deset radnih dana igre znači i maksimalno deset finalista.

Finalista može biti i manje jer je moguća situacija u kojoj određene dane nemamo dobitnika. Znak za prijavu u eteru ćemo puštati minimalno jednom, a maksimalno četiri puta u danu i popunjavanje mjesta u finalu ovisi o tome je li taj dan pogođen izvođač ili nije.

 

FINALE

Svi finalisti imat će vrlo jednostavan zadatak – što prije stići do topa, i to onog gričkog.

Finale će biti u tjednu nakon završetka igre, a trčat će se od zadane početne lokacije do gričkog topa i nazad. Svakom finalistu zasebno ćemo mjeriti vrijeme potrebno za stići do vrha i vratiti se na početnu poziciju. Pobjednik je onaj finalist s najboljim vremenom te osvaja nagradu vrijednu 3000 € i provod za pamćenje na čak 1860 metara nadmorske visine.

I, jesi li spreman biti na vrhu? Skijaj i partijaj, na naš račun. Enter The Top.

 

Pravilnik Enter The Top 2020