Sea Star festival ne staje: Cypress Hill stižu u Umag!

Nakon tri fantastična izdanja u kojima je uživalo više od 120.000 posjetitelja, Sea Star festival za 2020. godinu sprema dosad najspektakularniji start ljetne sezone! Magična laguna Stella Maris bit će 22. i 23. svibnja ujedno i prva stanica velike, višemjesečne proslave 20 godina EXIT festivala, zbog čega je već u ovom trenutku povećan interes i za sestrinjski festival u Umagu.

A uz već potvrđene izvođače među kojima su Meduza, Amelie Lens, Umek, Dubioza Kolektiv, Vojko V i mnogi drugi, jučer je objavljeno kako su headlineri ovogodišnjeg izdanja – Cypress Hill!

Jedna od najvećih hip-hop grupa u povijesti u svibnju stiže u Hrvatsku. Nastup na Sea Star Festivalu bit će ekskluzivan za kontinentalnu Europu zbog čega se u Umagu očekuje dolazak desetina tisuća fanova iz cijelog svijeta! Nakon prošlogodišnjeg spektakla kojeg su složili Wu-Tang Clan, Sea Star Festival 2020. diže ljestvicu više i dovodi hip-hop ikone koje su zauvijek promjenile tijek ovog glazbenog pravca.

Ove će godine Cypress Hill imati samo dva velika nastupa u Europi, a zahvaljujući prošlogodišnjem nastupu Wu-Tang Clana, čiji su članovi iz Istre otišli prepuni utisaka, Cypress Hill odlučili su se baš za Hrvatsku u koju donose ekskluzivan show u punoj postavi.

Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se u neodoljivoj laguni Stella Maris u Umagu 22. i 23. svibnja, a uz glavne dane kada će festival biti u punoj snazi, najavljeni su i uvodni, “Welcome Party”, 21. svibnja, dok je 24. svibnja završni, “Closing Party”.

Prodaja smještaja za Sea Star već je krenula, a u ponudi se trenutno nalaze vile, apartmani, bungalovi i hoteli. Izuzetno kvalitetan smještaj u neposrednoj blizini festivala cijenama se kreće već od 7 eura dnevno po osobi. Kompletna ponuda smještaja i festivalskih ulaznica se može pronaći na službenim stranicama www.seastarfestival.com.