Ima samo 20 godina, a supporta ga i Jay Pryor: U “Enter People” stigao Fynolla!

Tvorac stvari “Little Bit“, koju ste svojim glasovima stavili na drugo mjesto ljestvice najboljih stvari koje smo vrtili na Enteru u 2019. godini bio je ovotjedni #enterpeople gost u Maratonu hitova kod Alex.

On je Fynolla, 20-godišnji DJ i producent iz Zagreba koji već sad uživa support koji mu daje britanski DJ i producent svjetskog kalibra, Jay Pryor.

https://www.youtube.com/watch?v=lvI2OjS2u5A

DJ-ingom i produkcijom odlučio se baviti, kako kaže, još u osmom razredu kad je slučajno naletio na livestream Ultra Music Festivala na kojem je vrtio Alesso. Nešto što je krenulo kao njegov san, sad je stvarnost. I to do te mjere da ga supporta i Jay Pryor za mix njegove stvari “By Now.

Ako ga pitaš kakvu mjuzu radi, logično je da je to house, ali detaljniji opis ne zna ni on sam: “Ne mogu opisati svoj stil, to mi je uvijek teško kad me pitaju. Volim i komercijalu, ali volim i underground i pokušavam naći nešto između.” – kaže Fynolla te dodaje kako za svoj rad i uspjeh ima podršku roditelja: “Mame su uvijek ponosne, a tata…. On se hvali samo kad je s ekipom” – šali se Fynolla, pravim imenom Ervin Bešić.

Ako voliš house i ne znaš gdje van, Fynolla u subotu 29. veljače sa svojih par prijatelja organiziramali party velikih razmjerana malom flooru u zagrebačkom Aquariusu na Jarunu, a nastupit će i na skorašnjem Smile festivalu u Zagrebu, također na Jarunu.

Ako si propustio Fynollino gostovanje na Enteru, niže ti ga prilažemo u cjelosti.

A ako i ti imaš nekoga za koga smatraš da zaslužuje svojih sat vremena za našim mikrofonom, prijavi ga za #enterpeople gostovanje putem maila [email protected] ili putem bilo koje naše društvene mreže.