Želiš nastupiti na ULTRA Europe festivalu? Ovo je tvoja prilika, kreće “DJ Contest”!

DJ si, živiš za mjuzu i sanjaš o nastupu pred desecima tisuća ljudi iz cijelog svijeta?

Zamisli dijeliti lineup s velikanima kao što su Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, DJ Snake, marshmello i mnogi drugi!

Ovo je trenutak da se dokažeš i pokažeš nam što znaš i možeš te si tako osiguraš nastup na najvećem, najposjećenijem i najprestižnijem EDM fesitvalu kojeg je Hrvatska ikad imala – na Ultri Europe u Splitu!

Ultra Europe i Enter Zagreb zajedno kreću u promociju i podršku glazbenih imena i talenata u usponu! Ne propusti ovu jedinstvenu priliku jer možda baš ti odsviraš svoj ekskluzivni set na UMF Radio Stage-u na ovogodišnjem ULTRA Europe festivalu!

Prijave se vrše OVDJE, na službenom webu Ultre Europe, a svoj miks možeš prijaviti od 27. veljače do 9. ožujka. Potrebno se registrirati putem linka te prijaviti svoj mix uploadan na MixCloud. Nakon što obaviš prvi korak, imaš puna dva tjedna (od 10. do 24. ožujka) kako bi aktivirao svoje frendove i fanove da glasom podrže tvoj miks, a miksevi s najvećim brojem glasova ulaze u TOP 10, nakon čega ih od 25. do 31. ožujka preslušava stručni žiri Ultre Europe i 2. travnja donosi odluku o konačnom dobitniku.

Pobjednik osvaja ekskluzivni nastup na UMF Radio Stage-u Ultre Europe, dvije dodatne trodnevne festivalske ulaznice te dvije official Ultra Europe majice. Sretno svima! I tko zna, možda baš tebe ovo ljeto slušamo na Ultri Europe u Splitu!