SONUS u malom: Objavljena su prva imena “We Love Sound” open-air partija na Jarunu!

Written by on 02/03/2020

Nakon što su prije par dana objavili vrijeme održavanja svog četvrtog izdanja, organizatori We Love Sound OPEN AIRa su obznanili i imena prvih izvođača koji će nastupiti 6. lipnja pod otvorenim nebom zagrebačkog jezera Jarun.

Uz ovakvu najavu tek prvog dijela programa, gdje su svoj dolazak potvrdili neki od svjetski poznatih izvođača međunarodne techno i house glazbene scene, možemo već sad reći da se Zagreb ovakvim događajem uspio pozicionirati na europsku party mapu 2020. godine.

Chris Liebing, dugi niz godina među najpoznatijim techno DJevima, jedan je od začetnika europske techno scene. Široj publici poznat po remiksevima za svjetske bendove kao što su Depeche Mode i Goldfrapp, ovaj techno maestro uvijek dosljedan svom zvuku, zbog DJ setova u kojima spaja najnovije trackove i techno klasike, ostao je svih ovih godina miljenik publike.

Len Faki, rezident berlinskog kluba Berghain, jedan je od najtraženijih techno DJeva današnjice. Osnivač nekoliko techno glazbenih etiketa, poznat je i po vlastitim izdanjima na svjetskim etiketama poput Ostgut Ton i Cocoon, a čitatelji Groove magazina svrstali su ga među najbolje producente. Kao što je naveo u intervjuu za hrvatske medije prije par godina, Len Faki se nastupom na Sonusu osjeća ispunjen kao umjetnik, što vjerujemo da će biti osjećaj i nakon nastupa u Zagrebu na We Love Soundu.

Sad već članica We Love Sound obitelji i miljenica publike, Sonja Mooner, poželjela je opet pridružiti se fanovima na otvorenju ljetne zagrebačke sezone na Jarunu. Jedna od najtraženijih DJica svijeta, poznata je po svojim eklektičnim setovima, bogatoj kolekciji gramofonskih ploča i “zaraznoj” energiji koju mogu osjetiti svi posjetitelji na podiju. Tijekom svoje bogate karijere suradjivala je sa velikanima elektroničke glazbe kao što su Ricardo Villalobos, Luciano, Carl Craig te postala član poznate berlinske etikete Perlon.

Dejan Milićević, jedan je od začetnika techno scene u Srbiji, ali i najpoznatijih producenata i DJeva naše regije. Vlasnik vlastite glazbene etikete, sa više od 100 izdanja na renomiranim europskim etiketama i četvrtim studijskim albumom u nastajanju, Dejanove DJ setove karakterizira spoj techno i house glazbe koji su fanovi mogli čuti na skoro svim poznatijim europskim festivalima i klubovima od Južne Amerike do Azije, kao i nastupom na Boiler Roomu.

Od domaće podrške, prvim imenima na programu magičnog zagrebačkog open aira, pridružit će se i pulski techno DJ i producent Adoo. Izdanjima na poznatih europskim etiketema kao što su Tronic, Toolroom i Pornographic Records Adoo je dospio u setove nekih od najpoznatijih svjetskih DJeva poput Richie Hawtina.

Tijekom 14 sati plesa, na 2 pozornice, u prirodnom okruženju, nekoliko metara od jezera, posjetitelji će u subotu 6. lipnja, moći uživati u nastupu još nekoliko imena najkvalitetne elektroničke glazbe, čiju objavu možemo očetivati uskoro.

Za najlojalnije posjetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni od samo 79 kn prijavom na službenoj stranici We Love Sounda www.we-love-sound.com  Do sad se registriralo više od 1000 posjetitelja, a aktivacija će trajati do 3. ožujka u ponoć. Završna cijena ulaznica iznosit će 319 kn.  

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]