ULTRA Europe podebljava lineup: Oliver Heldens, Nicky Romero, Above & Beyond, Dash Berlin i mnogi drugi stižu u Split!

Written by on 03/03/2020

Jedinstveni destinacijski glazbeni festival na svijetu, festival ULTRA Europe, svoje će brojne obožavatelje danas posebno razveseliti! Imena glazbenih zvijezda koja će nastupiti na osmom izdanju festivala, od 10. do 12. srpnja na stadionu Park Mladeži u Splitu, najavljuju se mjesecima unaprijed po fazama, a upravo je danas otkriveno novih sedam imena koja će se pridružiti velikom broju već najavljenih izvođača.

Above & Beyond, Dash Berlin, Dillon Francis, Joseph Capriati, Krewella, Oliver Heldens i Nicky Romero zvijezde su koje će nastupiti uživo u Splitu pred desecima tisuća svojih fanova iz cijelog svijeta, na jednoj od dvije najveće festivalske pozornice, a prema najavama organizatora, do otkrivanja novih imena, neće se morati dugo čekati.

Zbog svog kultnog statusa i na traženje velikog broja fanova, plesna arena RESISTANCE ove će godine osvanuti u dosad najvećem izdanju, a već najavljenima Adamu Beyeru, Anni, Charlotte De Witte, Maceu Plex i Marcu Caroli, pridružuje se i Joseph Capriati. Ovaj mladi talijanski DJ i producent prepoznatljiv je po emotivnom techno zvuku, izveden s posebnom preciznošću, šarmom te zaraznom energijom koja je postala jedan od aduta globalne klupske i festivalske scene.

Kao drugo najveće događanje u Ultra Worldwide obitelji, ULTRA Europe najavljuje novi susret s više od 160.000 obožavatelja od 9. do 15. srpnja 2020. godine u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu. Ulaznice za tri dana ULTRA Music festivala na splitskom stadionu Park Mladeži već su u prodaji, a tu su i ulaznice RESISTANCE Croatia koje posjetiteljima omogućuju uživanje u čak šest dana glazbe koja se krije iza ovog glazbenog brenda. Potpuno ULTRA iskustvo koje predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri čarobne lokacije i deset jedinstvenih party stanica, omogućuju ulaznice Destination ULTRA Europe, a osim na tri festivalska dana u Splitu, vode i na ULTRA Europe Opening Party, ULTRA Brač Regatta, ULTRA Beach Hvar, Resistance Hvar te party Resistance Vis. Za sve one koji će na osmo izdanje festivala doći u društvu prijatelja omogućena je kupnja grupnih ulaznica pa će na 5 kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Organizatori su najavili i mogućnost otplate u ratama. Pogodnosti očekuju i vlasnike ULTRA Passporta, prvog međunarodnog sustava lojalnosti kupaca za glazbene festivale koji i dalje raste s više od pola milijuna korisnika.

Za one nestrpljive, koji ne mogu dočekati ljeto i odbrojavaju dane do dolaska u Split, tu je nedavno objavljeni filmski podsjetnik na najdirljivije i najveličanstvenije trenutke prošlogodišnjeg festivala na splitskom stadionu Park Mladeži. U raskošnom filmu, nastalom u produkciji Final Kida, prvi se put prikazuju i Zagreb kao i brojne druge bajkovite hrvatske lokacije. Za sve one koji još nisu osjetili čaroliju i zaraznu energiju jedinstvenog destinacijskog festivala ULTRA Europe, ovo će biti i više nego odlična pozivnica da se pridruže tisućama fanova već idućeg ljeta.

Ulaznice se mogu osigurati na internetskoj stranici https://ultraeurope.com/tickets/festival/, a sve ostale informacije o festivalu, osim na službenoj stranici, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]