Party s najboljim pogledom: Sprema se “Escape Sessions” na 21. katu Zagreb Sky Towera!

Potaknuti Cercle eventima i konceptom intimnijih i malobrojinih, kapacitetom strogo limitiranih partyja gdje se DJ nalazi među publikom, ekipa iz Escape Sessionsa najavljuje svoj novi pothvat!

Escape Session ove se godine vraća s čak šest tuluma u različitim hrvatskim gradovima. Riječ je novoj vrsti partyja u kojoj se DJ potpuno stapa s publikom na neviđenim lokacijama. Prvi ovogodišnji tulum održat će se u Zagrebu, 14. ožujka i to na 21. katu Zagreb Sky Tower nebodera s početkom od 19h nadalje. Malo je reći da se radi o lokaciji s koje se, pogotvo noću, pruža brutalan pogled na cijeli grad.

Za veliko otvorenje party sezone zadužen je Tom Bug, naš poznati house DJ i producent koji iza sebe ima 19 godina dugu karijeru.

Osim već poznatih veterana, Escape Sessions ove godine dovodi mlade hrvatske talente u usponu kao i nagrađivane DJ-e domaće scene. No, za više informacija followaj Escape Sessions na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Svoju ulaznicu možeš osigurati po cijeni od 50 kuna, a ako želiš ekipnu ulaznicu koja uključuje i stol, možeš ju nabaviti po cijeni od 350 kuna. Ulaznice kupuješ preko Entrio.hr sustava.

A možeš slušati i Enter jer ti već od ponedjeljka pa sve do četvrtka na dnevnoj bazi dijelimo po dvije ulaznice za tebe i tvoju pratnju s uključenom cugom dobrodošlice. Na ovakvoj lokaciji još nisi partijao, to je sigurno. Zato – tune in na Enter i osiguraj svoj upad.