Brutalna vijest od tvoraca kultne igrice: Vraćaju se Wormsi!

Uže, granata, dinamit, leteća ovca, bazuka, banana, ARMAGEDDON! Sigurni smo da znaš o čemu pričamo jer vjerujemo da si i ti kao klinac igrao megapopularne Wormse.

Da ne bude da se sve vrti oko koronavirusa, evo i jedne vijesti koja će mnogima izmamiti osmijeh na lice i vratiti ih u djetinjstvo – vraćaju se Worsmi! Objavili su to tvorci igrice, koja ove godine slavi jubilarnih 25 godina od svog osnutka.

Team 17, koji i stoji iza crvića, objavio je trailer za novu igru koja će biti njihov prvi proizvod još od 2016. godine. Iako trailer ne otkriva puno o promjenama koje očekuju ovu igru, kako u pogledu grafike, tako ni po pitanju novog imena igrice, britanski programer koji je radio na razvoju novih Wormsa rekao je kako se očekuju značajne promjene.

U priloženom traileru mogu se vidjeti snimke klasičnih borbi wormsa na starom televizoru, koji potom bejzbolskom palicom uništava 3D crvić pa je možda baš to naznaka kako će nova igra biti u 3D okruženju. Tvorci su već pokušali igru prebaciti u 3D okruženje 2003. godine, no to nije naišlo na odobrenje fanova pa je već 2006. godine ona vraćena u prvobitno 2D okruženje.

Wormsi su inače serija igrica koja se oslanja na već iskušanu formulu bez većih promjena pa će biti zanimljivo vidjeti što se sprema ovog puta s lansiranjem nove verzije. Bilo kako bilo, jedno je sigurno – pere nas nostalgija i jedva čekamo novu verziju.