Party u izolaciji: Izdavačka kuća Martina Garrixa organizira cjelodnevni virtualni festival!

Ok, u izolaciji smo. Filmovi, serije, kuhanje, peglanje, pospremanje, čitanje knjiga, slušanje mjuze… Sve smo to već prošli i prolazit ćemo još neko vrijeme.

A dobro bi nam došao i neki festival, kad već ne uživo, onda barem onaj vritualni. Iako je YouTube prepun setova raznih izvođača sa svih mogućih festivala, ipak je to drugačije kad netko nabaci livestream, a ti sve to pratiš u realnom vremenu.

E, tu uskaču Martin Garrix i njegova ekipa koja će se pobrinuti da ti ovi dani u izolaciji proteknu barem malo brže. Sve se odvija pod palicom STMPD RCRDS-a, izdavačke kuće u vlasništvu Martina Garrixa, a 24-satni festival planiran je ove subote, 28. ožujka s početkom u 15h.

https://www.instagram.com/p/B962nLEl5GX/

Za sad su nastupe potvrdili BlindersCMC$Seth HillsTV NoiseSilqueJustin Mylo i Florian Picasso, no poprilično smo sigurni kako će svojim setom fanove počastiti i Martin Garrix, koji se, kao i mnogi drugi, također nalazi u izolaciji.

S obzirom na brojne festivale koji se otkazuju zbog pandemije koronavirusa, ovo dolazi kao pravo osvježenje. Stream u trajanju od 24h moći ćeš pratiti na YouTube kanalu STMPD RCRDS-a.