ENTER MOVIE: Ne znaš što gledati u izolaciji? Dajemo ti prijedloge filmova!

Written by on 14/04/2020

Ova izolacija koja nas je snašla i ne mora biti toliko loša jer je zapravo idealna za gledanje filmova i serija, bilo da je riječ o nekim novijim naslovima ili o onima koje već dugo odgađaš gledati.

Koliko puta si htio pogledati neki dobar film, a nisi znao koji, zbog čega bi zapeo procesu koji uzme dosta vremena? Pretraživanje streaming servisa, scrollanje po društvenim mrežama, čitanje preporuka i recenzija, gledanje trailera, uspoređivanje ocjena… Na kraju se nerijetko dogodi da i odustaneš od filma.

Zato smo mi tu i trudimo se olakšati ti izbor.

Od ovog ćemo ti tjedna, za cijelo vrijeme trajanja izolacije, svakog radnog dana davati po tri filmske preporuke. Što i zašto vole gledati i koje filmove bi ti preporučili naši voditelji, domaći DJ-i, influenceri, pjevači, sportaši i ostali slušatelji? Sve to pretresamo na Enteru.

Puno različitih izvora znači i puno prijedloga. Zato upali Enter i prati naše društvene mreže jer ćemo ti servirati filmske naslove vrijedne gledanja kako bi ti barem malo skratili ovo vrijeme u izolaciji. Bit će tu trilera, komedija, akcije, drame, horora, ali i super serija.

Tvoji prijedlozi su također i više nego dobro došli! Ako želiš s drugima podijeliti što se isplati gledati i zašto, javi nam se glasovnom porukom na WhatsApp (09 97 97 99 99) ili putem naših društvenih mreža, a mi ćemo tvoje prijedloge rado podijeliti sa svima drugima.

#EnterMovie

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]