BE ENTER FIT: Donosimo ti vježbe za održavanje tjelesne aktivnosti u izolaciji!

Pretpostavlja se da će dosta ljudi ovu izolaciju napustiti s viškom kila. Mnogi se već sad pozdravljaju sa svojim summer-bodyjem, a neke procjene i statistike kažu da se osim sapuna najviše kupuju alkohol i grickalice. E pa mi udaramo kontru. Naglašavamo bit zdravog života čak i u izolaciji.

Jer, u zdravom tijelu – zdrav duh. I zato te potičemo na tjelesnu aktivnost i vježbanje od doma.
Koliko puta si pomislio/la kako bi bilo dobro da imaš malo više vremena za sebe, da se možeš posvetiti nekim zdravijim navikama i poraditi na svom tijelu? Sad je taj trenutak. Ne budi dio gornje “grickalice i cuga” statistike, već svakog dana odvoji barem 15ak minuta za sebe i svoje zdravlje. Ne samo da ćeš se ti bolje osjećati, već će ti i tvoje tijelo biti zahvalno.

 

Svakog tjedna ćemo te motivirati da za vrijeme trajanja izolacije vježbaš uz Enter i tako što ćemo ti dostaviti jedan video s kratkim vježbama koje kod sebe doma može raditi baš svatko. Vježbe su ful kratke i lake, a opet dovoljno efektivne. Sve se odvija pod palicom naše Alex Milinković iz Maratona hitova, a osim nje će te kroz vježbe voditi i ostali sportaši, fitness instruktori, osobni treneri i fitness influenceri.
Zato slušaj Enter, prati preporuke ekipe koja je stručna u tom području i baci oko na naše društvene mreže. Svakog tjedna će ti po jedan video biti dostupan na našem YouTube kanalu.
Be fit. Be Enter fit!