Ništa od Sea Star festivala ove godine: Svi izvođači potvrdili dolazak u Umag 2021.!

Written by on 07/05/2020

Ipak ništa od otvaranja ljeta i festivalske sezone u Umagu ove godine.

Zbog mjera propisanih od strane nadležnih institucija i općeg globalnog stanja, Sea Star Festival, od danas je i službeno pomaknut na svibanj 2021. godine.

Ipak, zahvaljujući dugim pregovorima organizatora iz EXIT tima, dobra vijest za sve fanove je da će ih iduće godine u laguni Stella Maris u Umagu dočekati i svi najavljeni izvođači! Time je Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača, a organizatori najavljuju da će i ovaj popis dodatno proširiti kako bi nagradili publiku za ukazano strpljenje tijekom ove nezapamćene situacije u svijetu, koja je posebno teško utjecala na festivalsku industriju.

Novi festivalski termin je još bolji, jer je tjedan dana bliži ljetu, pa će nas u petak 28. i u subotu 29. svibnja 2021. dočekati jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i rap veličanstvo Vojko V! Uz njih na line upu su trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, te sam vrh regionalne elektronske scene u kojem su Tijana T i Insolate, te superjaka techno postava na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

“Zahvalni smo publici na pokazanom strpljenju i povjerenju. Sretni smo što smo uspeli donijeti dobre vijesti kako za publiku iz više od 50 zemalja svijeta, tako i za Umag, Istru, Hrvatsku i cijelu regiju” – poručuju iz EXIT tima, u ovoj situaciji bez presedana koja prijeti da će ugasiti brojne druge festivale širom svijeta.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za ovogodišnji Sea Star festival kupljeni na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2021. godine. U prodaju će kasnije krenuti i novi kontingenti ulaznica, smještaja i prijevoza o čemu će uskoro biti objavljeno i više informacija. Svi kupci kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca. EXIT tim moli za strpljenje kako bi način povrata bio usklađen sa zakonskim rješenjima koji će biti usvojeni od strane Republike Hrvatske, a u skladu s aktualnom situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa. Čim budu dostupne, informacije će biti objavljene na službenim web stranicama i društvenim mrežama festivala.

Na datume kada se ovogodišnji festival trebao održati, točnije od četvrtka 21. do nedjelje 24. svibnja pripremljen je Sea Star Stream Festival, na kojem će se prikazati snimke brojnih nastupa s protekla tri izdanja. Snimke će se, u pravoj festivalskoj formi, društvenim mrežama i službenoj web stranici Sea Stara. Programska satnica bit će objavljena 11. svibnja.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]