BE ENTER FIT: Dovedi se u formu za ljeto i osvoji svog osobnog nutricionista na tri mjeseca!

Bilo da si u izolaciji umjesto mišića nabio/la koju kilu viška ili si pak već u dobroj formi, ali želiš do kraja poraditi na svom summer bodyju (jer realno, ljeto nije otpisano), tu smo za tebe! Potičemo te na tjelesnu aktivnost, zdravu i uravnoteženu prehranu te naglašavamo važnost zdravog načina života.

Kroz kratke i jednostavne vježbe koje možeš raditi doslovno bilo gdje, od dnevnog boravka do prirode, vodit će te naša Alex Milinković, certificirana fitness instruktorica pod čijom ćeš palicom u kratkim videima moći dobiti inspiraciju za lake, a opet dovoljno efiktivne vježbe. No, ne zaboravi da vježbanje čini 30% željenih rezultata. Ostatak otpada na zdravu, pravilnu i uravnoteženu prehranu. Zna se reći kako se pločice na trbuhu zapravo rade u kuhinji. 

 

Zato slušaj Enter i prati naše društvene mreže jer ćemo te, osim vježbama, usmjeravati i nutricionističkim savjetima i reporukama ekipe koja je stručna u tom području. Dakle, za vježbanje će se pobrinuti Alex, a za pravilnu i uravnoteženu prehranu brinu stručnjaci i nutricionisti iz Nutrilife centra.

A dajemo ti i priliku da osvojiš svog osobnog nutricionista na čak tri mjeseca! U njima će te stručnjaci iz Nutrilife centra kroz personalizirani pristup, koji je u potpunosti prilagođen tebi, tvojim željama i realnim ciljevima, voditi kroz proces promjene prehrambenih navika, a tvoj će se napredak kontinuirano pratiti po svim nutricionističkim parametrima. Vrijednost nagrade je preko 3000 kuna.

 

Sve što trebaš je na svoj Instagram staviti fotku u kojoj se vidi kako se baviš nekom tjelesnom aktivnošću (teretana, vježbanje doma, trčanje na nasipu ili u parku, rolanje, skejtanje… nebitno je) uz heštegove #beenterfit i #nutrilifecentar , a dvoje najboljih nagrađujemo! Ne zaboravi da ti profil treba biti javan kako bi te mogli pronaći. Dobitnike ćemo objaviti u petak, 29. svibnja.

 

Be fit. Be Enter fit!

 

O NUTRILIFE CENTRU

Nutrilife Centar je BROJ 1 nutricionističko dijagnostički centar koji predstavlja novo doba nutricionizma u Hrvatskoj. U timu radi 5 nutricionista svi s medicinskim iskustvom preko 20 godina. Mi smo referentni centar koji brine o prehrani zdravih i bolesnih osoba, rekreativnih i profesionalnih sportaša, te djece.

Nutricionistički tim Nutrilife Centra certificiran je od strane Barca Innovation Hub FC Barcelona’s platform za SPORT NUTRITION (2018.). Na tržištu je Nutrilife Centar prisutan već 4 godine.