Adam Sandler i LeBron James glumit će zajedno u novom Netflixovom filmu!

Written by on 20/05/2020

Adam Sandler i LeBron James glumit će zajedno u novom nadolazećem filmu koji će se naći na Netflixu.  Iako smo Adama Sandlera navikli gledati uglavnom u komedijama, to se lagano mijenja.

Novi film će se zvati “Hustle“, a u njemu će Sandler glumiti otpuštenog scouta američkih košarkaša, koji nakon nepravedno dobivenog otkaza u inozemstvu otkriva talentiranog košarkaša (kojeg će glumiti LeBron) te ga odlučiti dovesti u Ameriku kako bi ostvario NBA karijeru.

Još uvijek se ne zna kad bi film trebao krenuti sa snimanjem s obzirom na trenutnu situaciju s pandemijom koronavirusa u svijetu, a samim time teško je predvidjeti i kad bi se mogao naći na megapopularnom streaming servisu.

Da se Netflix odlučio za dodatni angažman Adama Sandlera i ne treba previše čuditi jer se upravo on pokazao kao pun pogodak kod gledatelja koji su, kako navode čelni ljudi Netflixa, odgledali čak dvije milijarde sati sadržaja s njim u glavnim ulogama. Zbog toga će Sandler za njih snimiti dodatna četiri filma.
Njegovoj dodatnoj popularnosti sigurno je pridonio i jedan od zadnjih naslova, “Uncut Gems” u kojem glumi ekscentričnog draguljara Howarda Ratnera.

Bilo kako bilo, Adama Sandlera ćemo još neko vrijeme gledati u nadolazećim popularnim Netflixovim naslovima.
Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]