Uživo iz Dubrovnika, prve karantene na svijetu: Pablo Panda i Tom Bug nastupaju na dubrovačkim zidinama i tvrđavi Lazareti!

BSH events i Mr. Afterparty udružili su svoje snage i spremili jedinstveni i spektakularni glazbeni doživljaj koji ćemo ti ove nedjelje, 24. svibnja od 18h prenositi u eteru i na Facebooku Entera.

Foto: Dominik Robert Balaško

Naziv eventa je “Stream City Live“, a u prvom izdanju svoje će setove u Dubrovniku odraditi Pablo Panda i Tom Bug – i to na na prepoznatljivim dubrovačkim zidinima i u tvrđavi Lazareti. Inače, Dubrovnik i tvrđava Lazareti bile su prve karantene na svijetu za vrijeme pošasti kuge u 14. stoljeću.

Foto: Dominik Robert Balaško

Danas je Dubronik u svijetu prepoznat kao biser Jadrana (The pearl of the Adriatic), a njegovu ljepotu i značaj prepoznala je i filmska industrija pa su tako tamo, između ostalog, snimani i Game of Thrones, Star Wars, Robin Hood i mnogi drugi.

Foto: Dominik Robert Balaško

Ovaj se event održava u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika, Croatia Full Of Life platformom, nekolicinom domaćih medija (među kojima je i Enter Zagreb), Mr. Afterparty platformom koja promovira elektronsku scenu i event industriju te s Crvenim Križem.

Foto: Dominik Robert Balaško
Foto: Dominik Robert Balaško

Cijeli događaj je i humanitarnog karaktera pa će se tako skupljati i donacije namijenjene lokalnim zajednicama Crvenog Križa za borbu protiv trenutne pandemije koronavirusa.

Sve pratiš ove nedjelje od 18h u našem eteru, aplijaciji, livestreamu te na Fejsu.