Službeno je! EXIT će se održati od 13. do 16. kolovoza!

EXIT festival ipak će proslaviti svoju 20. obljetnicu, no s malom odgodom.

Iako je se prvotno trebao održati u srpnju, festival je zbog pandemije koronavirusa pomaknut za mjesec dana te će se tako održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom sadu u periodu od 13. do 16. kolovoza, što je svakako bolja opcija od potpunog otkazivanja festivala, protiv kojeg je bila i premijerka Srbije, Ana Brnabić.

Kako pandemija u Europi polako jenjava, festival je dobio zeleno svjetlo za svoje održavanje. Međutim, zbog mjera predostrožnosti će kapacitet festivala biti smanjen pa tako na festivalu ove godine neće biti 40ak pozornica. No, one ključne ostaju: Dance Arena, Main Stage, No Sleep Novi Sad i nekolicina drugih ponovno će ovog ljeta okupiti tisuće fanova.

Ponovna prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak, 1. lipnja, a na službenim stranicama su sve potrebne informacije oko potencijalnog povrata novca. Novi lineup bit će vani vrlo skoro, no organizatori najavljuju kako je dio većih izvođača pristao nastupati, očito na obostrano zadovoljstvo jer je cijeli svijet bio u svojevrsnoj izolaciji nekoliko mjeseci.

Sve informacije možeš naći na službenom webu EXIT festivala.