Netflix potvrdio: Stižu peta i šesta sezona serije “La Casa De Papel”!

Gotovo da nema osobe koju ova karantena uzorkovana koronom nije prikovala pred telku, a samim je time Netflix trljao ruke jer je brutalno rasla gledanost njihovog sadržaja, pogotovo ionako megapopularne serije “La Casa De Papel“, koju vjerojatno znaš i kao “Money Heist“.

Cijela serija je globalni fenomen pa je tako Bella Ciao postala svojevrsna himna, a prepoznatljivi crveni kombinezoni i Dalijeva maska simbol raznih pokreta otopora u svijetu i može ih se vidjeti na gotovo svim prosvjedima.

Hype oko serije je ogroman, a mnogi su dugoočekivanu četvrtu sezonu pogledali u jednom danu. Ništa nećemo spoilati, no završetak te sezone jednostavno traži i petu koja će dalje obrađivati radnju. Ali dok Netflix nešto ne potvrdi, ništa nije službeno. Odnosno nije bilo, do prije nekoliko dana kad je stigla službena informacija da se serija nastavlja snimati i da fanovi mogu očekivati ne samo petu, već i šestu sezonu!

Prvotno je bilo planirano da peta sezona svjetlo dana ugleda u travnju iduće godine, no korona je učinila svoje pa je tako snimanje odgođeno za neka bolja vremena. Koja – još uvijek se ne zna. Morat ćemo biti strpljivi, ali ne sumnjamo u to kako će nas Netflix ugodno iznenaditi već kroz godinu dana. Iako ćemo čak i na trailer morati čekati neko dulje vrijeme, ziher će vrijediti.