Ne znaš gdje van za produženi vikend? Vodimo te na BSH u Mint Clubu!

Pred nama je produženi vikend, a to znači i priliku za jedna pošteni izlazak i #dumdum nakon višetjedne karantene u kojoj smo bili. Ne znaš gdje bi van?

Mi imamo prijedlog. BSH events u Mint Clubu ove nedjelje, 21.06 organizira event na kojem će nastupiti Richy Ahmed, Aldo Morro, Full Ferry, Pablo pando, The Heroy i Yakka. Znači ako je house tvoj đir, znaš gdje ti se zaputiti.

Cijene ulaznica kreću se od 75 do 500 kuna, a možeš ih nabaviti OVDJE. Ili jednostavno slušaj Enter jer po običaju na lageru imamo ulaznice za podjelu i one samo čekaju dospjeti baš u tvoje ruke.

Inače, ovaj je event official pre-party za “BSH Island Festival” – prvi veći festival ovog ljeta ne samo u Hrvatskoj, već u cijeloj Europi nakon lockdowna i jedan od rijetkih koji je dobio zeleno svjetlo za svoje održavanje, a održat će se u Noa Beach Clubu na Zrću od 9. do 12. srpnja ove godine. Headlineri? I više nego odlični. Za sad su svoj dolazak potvrdili ARTBAT i Paco Osuna uz support lokalnih artista, a lineup će se u nadolazećim danima dodatno podebljavati.

 

Naravno, i za to ćemo imati ulaznice tako da barem jednim uhom konstantno budi na našoj frekvi, a barem jedno oko drži na našim društvenim mrežama.