HOUSE VIBRA: Full Ferry & Bruns Lay izbacuju house album na hrvatskom!

Written by on 26/06/2020

Full Ferry & Bruns Lay  ne prestaju oduševljavati sa svojim house/dance klupskim uspješnicama i napokon su sve spakirali u album. Jednostavnog imena “House Vibra” u izdanju Aquarius recordsa svjetlo dana će ugledati 26.6.2020. i bit će odstupan na svim platformama: YouTube, Deezer, Spotify…

Full Ferry & Bruns Lay odlučili su izdati zajednički album koji se sastoji od autorskih pjesama i pjesama sa otkačenim samplovima poznatih osoba i umjetnika iz regije. Tako na albumu “gostuju” Josipa Lisac, Dino Dvornik, Bolesna Braća, TBF i Duffskey.

Album je jedinstveni i unikatni proizvod na regionalnoj glazbenoj sceni koji žanrovski pripada u house/tech glazbi, a specifičan je po tome što su sve pjesme na hrvatskom jeziku i kao cjelina odlično prenose aktualni svjetski komercijalni house/dance vibe.

 

Full Ferry

Osim što već više od 10 godina suvereno vlada najpoznatijim DJ pultovima u zemlji, osobito se ponosi produkcijom za projekt Drop Dopers čiji zvuk sada nastavlja u solo angažmanu. Kao Drop Dopers producirao je i izvodio vokale ne pjesmi “Iš’o sam u Disko“, radio je i popularni remix pjesme “Jesen” Sare Renar te remixirao pjesmu “Sladak kao ti”. Inozemni uspjeh kao dio Drop Dopersa postigao je s remixom pjesme Mariah Carey “Emotions” koji je uvršten na Billboardov popis najboljih ikad remixeva te pjesme.

 

Bruns Lay

Producent i DJ koji je svoj glazbeni put započeo u Engleskoj gdje je studirao i pronašao strast prema house glazbi. Nakon povratka u Hrvatsku, ostvario je suradnju s brojnim izdavačkim kućama (Talk of the town, Baikonur Recordings, Ovrdose, Aquarius) te plasirao svoj prvi remix “Jesen” na hrvatsko tržište. Svojim remixom Sare Renar privlači pozornost domaće scene i nastavlja raditi plesnu glazbu na hrvatskom jeziku i tako se povezuje sa Full Ferry-em s kojim u vrlo kratkom roku uspijeva napraviti uspješni remix za Ninu Badrić i tako dolaze na ideju stvaranja zajedničkog albuma.

https://www.youtube.com/watch?v=q71ohnu_mAQ&list=PLspFdl4k4IKEUfjs2IfEPPLIWa6zj57AC&index=4&t=0s

 

Cijeli album House Vibra možeš poslušati OVDJE.

 

Full Ferry & Bruns Lay

“Iznimno smo ponosni što smo uspjeli proizvesti ovaj album i jedva čekamo reakciju naše publike! Ideja je nastala nakon prošlog ljeta, a vrijeme koronavirusa nam je pomoglo da se usredotočimo i završimo sve pjesme. Neke od pjesama mogli ste već čuti u našim DJ setovima, a sada ih napokon možemo podijeliti sa svima vama. Uzbuđeni smo oko svega što je pred nama i vjerujemo kako je odluka da snimio vjerojatno prvi house album na hrvatskom jeziku pun pogodak. Album se sastoji od dva dijela; radio i klupske verzije. Trenutno je album dostupan samo na digitalnim platformama, a nadamo se da ćemo uskoro ovjekovječiti album i u fizičkom izdanju. Veselimo se svim pjesmama i uskoro krećemo sa skidanjem singlova i snimanjem spotova. Nadamo se da ćete nas ovog ljeta slušati i da ćemo se vidjeti na brojnim plesnim podijima.”

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]