Ljeto nije otkazano: Vodimo te na BSH Island Festival na Zrću!

Da nam je netko prošle godine pričao kakva će ova godina biti, gledali bi ga u čudu i ne bi vjerovali. Snašla nas je izvanredna situacija, ful čudne i nepredvidive okolnosti kojima se moramo prilagođavati na dnevnoj bazi. Otkazuju se letovi, sportska natjecanja, sajmovi, ali i ono što nam je svima oduvijek definicija ljeta – glazbeni festivali.

No, ljeto nikako nije otkazano. Dokaz tome je i BSH ekipa koja se svojom organizacijom potrudila vratiti ljudima osmijeh na lice i na Zrće vratiti house zvuk. U periodu od 9. do 12. srpnja tako te u Noa Beach Clubu na našoj najpoznatijoj plaži očekuje BSH Island festival, prvi veliki festival nakon lockdowna u Europi, a time i u Hrvatskoj.

Očekuju te četiri dana i noći partijanja, brutalan internacionalni lineup, party boatovi i još puno puno toga. Za sve je zaslužna ekipa koja u organizaciji evenata ima zavidnih sedam godina iskustva. Bitno je napomenuti kako te očekuje ful opušteno i ugodno, a opet sigurno okruženje na kojem ćeš uz brutalan house sound skrenuti misli s ove godine i svega što nas je do sad u njoj snašlo.

Na lineupu su između ostalog potvrđeni ARTBAT, Paco Osuna, Richy Ahmed, Pablo Panda, Aldo Morro, PEZNT, Full Ferry, Yakka i mnogi drugi.

Svoje ulaznice možeš nabaviti putem Entrio sustava, a možeš slušati i Enter jer ćemo od ponedjeljka 29. lipnja ulaznice za prvi festival ovog ljeta dijeliti na dnevnoj bazi!

Frekvenciju znaš – 97 i 99 MHz, a slušati nas možeš i putem Enter ZG mobilne aplikacije ili putem livestreama na webu.

Vidimo se na Zrću na BSH Island Festivalu!