Uskoro stiže “Breaking Bad” dokumentarac!

Osim što je po mnogima jedna od najboljih ikad snimljenih serija, Breaking Bad je ujedno i jedna od najbolje ocijenjenih serija. Prošle godine fanovi te serije došli su na svoje nakon što je Netflix izbacio film El-Camino koji je svojevrsni nastavak serije, a prati priču Jesseja Pinkmana. Breaking Bad je bio “podebljan” i serijom Better Call Saul, koja se doduše samo manjim dijelom bavila tematikom glavne serije.

No, izgleda da fanovi ponovno dolaze na svoje – najavljen je dokumentarac “The Broken and the Bad. Vodit će ga Giancarlo Esposito, koji je u Breaking Badu glumio drug lorda i vlasnika restorana piletine, Gusa Fringa.

Dokumentarac će se baviti temama, likovima i pričama iz Breaking Bada, a otkrit će mnoge zanimljivosti o svijetu droge i narkokartelima. Zanimljivo je i kako je dio radnje i likova iz Breaking Bada baziran na stvarnim likovima i događajima koji su se zaista dogodili. Dokumentarac bi trebao izaći 9. srpnja i premijerno će biti prikazan u Americi. Iako još uvijek nema informacija o tome hoće li ga moći streamati i oni koji žive izvan SAD-a, mislimo da nema razloga za brigu jer internet je brutalno mjesto na kojem nađeš gotovo sve što poželiš.

Iako je prva sezona izašla prije čak 12 godina, vidimo da je Breaking Bad i dalje svojevrsni fenomen. A s obzirom na tematiku i sadržaj serije, to nas ni najmanje ne čudi.