Ova godina postala je još bizarnija: Kanye West najavio kandidaturu za predsjednika SAD-a!

Written by on 06/07/2020

Kad misliš da bizranije ne može, dođe Kanye West koji se misli kandidirati za predsjednika SAD-a. Da, i mi smo imali WTF reakciju, ali Kanye West je stvarno na svom Twitteru objavio kako se misli natjecati za mjesto predsjednika Amerike.

Tako je ta vijest iskomunicirana više od 29 milijuna njegovih followera samo na toj društvenoj mreži, a podršku su mu dali i još neki influenceri. Prva je njegova supruga Kim Kardashian koju prati više od 65 milijuna ljudi, ali i Elon Musk, čelni čovjek Tesle koji je tweetao, citiramo: “You have my full support!

Pa, izgleda da se lik fakat ne šali. Javno je svoju viziju najavio čak 2015. godine na dodjeli MTV-evih nagrada, a od tad je to ponavljao u više navrata: There will be a time when I will be the president of the US and I will remember… any founder that didn’t have the capacity to understand culturally what we’re doing.” / If I decide to do it, it will be done, I’m not going to try.” – samo su neki od dijelova intervjua koje je od tada do danas davao na tu temu.

Ako stvarno dođe do kandidature, Donald Trump će dobiti zanimljivog protivnika…

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]