Rooftop party u Splitu: Vanillaz nastupaju na krovu hotela s najboljim pogledom na grad!

Ako si ovog vikenda kojim slučajem u Splitu, svrati na nastup Vanillaza. Najpopularniji hrvatsko-slovenski DJ duo nastupit će 18. srpnja na jednom od najljepših splitskih krovova – rooftopu hotela Amphora koji pruža predivan pogled na Split.

Za sigurnost ne brini jer sve je u skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama struke tako da je kapacitet open-air partyja maksimalno 500 ljudi uz osiguranu socijalnu distancu i propisani razmak među stolovima. Osim Vanillaza, za atmosferu se za DJ pultom brinu i Joe2Shine i Lookis, a svoju ulaznicu možeš nabaviti OVDJE.

Ovo je idealna prilika da njihov hit “Ederlezi“, s kojim su prošlog ljeta žarili i palili po najvećim svjetskim festivalima, čuješ i uživo.

Inače, dečki su se u ožujku vratili s turneje po Skandinaviji, a u vrijeme svjetskog lockdowna održali su nekoliko virtualnih koncerata i nastupili na svjetskom virtualnom festivalu ‘1001Tracklists Stay at Home Sessions‘. Nedavno su ostvarili suradnju s popularnom britanskom glazbenicom Tarom McDonald i napravili hit remix pjesme „I need a miracle“ i sve to u službenom partnerstvu s međunarodnim fondom za djecu UNICEF, a s ciljem pomoći djeci pogođenoj krizom nastalom pojavom novog koronavirusa.