Tomorrowland pojačao lineup: Na virtualnom festivalu nastupa i Katy Perry!

Korona je ovogodišnjoj ljetnoj i festivalskoj sezona zadala jedan pošteni šamar pa se tako otkazalo gotovo sve što se otkazati moglo. Ali, Tomorrowland se ne da. Poznati kao inovativni i po tome što pomiču granice, pogotovo kad su izgled mainstagea i produkcijski efekti u pitanju, organizatori su zasukali rukave i prionuli stvaranju virtualnog festivala “Tomorrowland Around The World“.

Festival će se održati idućeg vikenda, 25. i 26. srpnja na nekoliko virtualnih pozornica od kojih će svaka imati svoj lineup. Vojsci već potvrđenih vrhunskih DJ-a, među kojima su i oni najpoznatiji kao što su Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Lost Frequencies i mnogi drugi, pridružila se i – Katy Perry!

Nastupit će na virtualnom “Papilionemmainstageu u subotu 25. srpnja, a nastupu će izvesti i neke nove pjesme. “I’ve always wanted to be a part of the fun of Tomorrowland, and have been following the amazing innovation, technology, and invention that this festival has always been about for a long time. I’m so glad to be a part of this version, and I hope my set makes you smile.” – kaže Katy.

Svoj nastup objavila je u videu zajedno s Martinom Garrixom kako bi još više nahajpala fanove koji će za ulaznicu za ovaj virtualni spektakl trebati izdvojiti oko 20€.

Ako želiš prisustvovati Tomorrowlandu, pa makar i u virtualnom obliku, svoju ulaznicu možeš nabaviti OVDJE.

Bit će zanimljivo vidjeti što su organizatori pripremili, ali i nastup Katy Perry, budući da je – trudna.