Koliko dobro pamtiš? Osvoji PlayStation 4 od 1TB, dva DualShock kontrolera, paket od pet igrica i tromjesečno PS+ članstvo!

Misliš da imaš dobro pamćenje? Mi smo tu da to testiramo i nagradimo te.

Dobro načuli uši, uključi svoje audio-fotografsko pamćenje ili osmisli vlastitu taktiku koja ti može osigurati brutalnu nagradu vrijednu više od 4.000 kuna!

Enter i A1 daju ti šansu da osvojiš PS4 paket koji sadrži PlayStation 4 od 1TB, dodatni DualShock kontroler (ukupno dva komada), tromjesečno PS4 članstvo (PlayStation Plus Card od 90 dana) i paket od pet PS4 igrica u kojem se nalaze: FIFA 20 PS4, Call of Duty: Modern Warfare PS4, Horizon Zero Dawn PS4, Uncharted 4: A Thief’s End PS4 i God of War PS4.

Brutalno? Čitaj dalje za detalje.

Od ponedjeljka 20. srpnja obavezno upali Enter i slušaj Maraton hitova uz Cifa u terminu od 17 do 21h jer ćemo ti u jednom trenutku u eteru dati znak na koji se porukom trebaš javiti na naš WhatsApp (09 97 97 99 99). Ako si prvi, zovemo te i s tobom igramo #Brzih30.

U 15 sekundi pustit ćemo ti brzo izgovorenih i međusobno nepovezanih trideset pojmova, nakon čega ti dajemo 15 sekundi da ih ponoviš što je više moguće. Igramo deset radnih dana (do petka, 31. srpnja), svaki dan s različitim setom pojmova, a pobjednik je onaj s najboljim rezultatom.

Sretno!

Sve detalje čekiraj i u našem Pravilniku.

Pravilnik Brzih 30

 

I čisto kao buba u uho, jednu Plejku 4 (točnije – isti ovakav paket) dijelit ćemo i tjedan nakon ove igre u sklopu našeg TikToka.

 

A1 Hrvatska: 

Switchaj na A1 jer u ponudi na bonove možeš birati između raznih tarifa i opcija koje ti najviše odgovaraju.

Na raspolaganju ti je:

• 5 super novih tarifa (SpikalicaSheralicaSurfericaStrimalicaFleterica)

• opcija Non stop social koja uključuje unlimited Internet promet za Tik-Tok, Instagram, Facebook, Snapchat, WhatApp i Messenger, a košta svega 50 kn – super opcija ako si jedan od onih koji stalno vise po društvenim mrežama, a ne želiš trošiti Internet iz tarife.

• Switch opcija koja ti omogućuje da zamijeniš svoje preostale min/SMS poruke iz tarife za MB i obrnuto, dostupna je u Moj A1 aplikaciji.

Osim toga, u promo periodu do 2.kolovoza. možeš izabrati i Weekend Opciju koja uključuje neograničen internet od petka od 17 h do nedjelje u ponoć, dostupna je besplatno i može se aktivirati u Moj A1 aplikaciji.