Jedan od najljepših open-air klubova u Hrvatskoj otvara vrata: 585 Club na Braču predstavio program!

Slavili su ga i obožavali ga, divili mu se i borili se za njega. Vječita je inspiracija umjetnicima, a kroz povijest su mu pridavali razna značenja. Ono je postojano i savršeno jer je sve u njemu u savršenoj ravnoteži, a zbog svojih jedinstvenih obilježja oduvijek je privlačilo pažnju čovjeka. Ovo je priča o zlatu, metalu za sva vremena, koje se našlo u glavnoj ulozi novosezonskog programa, posebnog baš kao i mjesto koje predstavlja – 585 Club najavljuje pravu zlatnu party groznicu koja je pred nama, a u glavnim ulogama su se našli vodeći hrvatski dj-i.

Dovoljno je reći Zlatni rat i sve su oči svijeta uprte u ovo čudesno mjesto. A samo pet minuta dalje nalazi se klub koji je već stekao kultni status te epitet jednog od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu. 585 oznaka je za zlato i savršenstvo, ali je i ime mjesta koje donosi svježinu u noćnom životu, provodima i party doživljaju. Ova jedinstvena zlatna rapsodija priča sada već treću godinu zaredom neku novu klupsku priču te povezuje sva osjetila i otvara vrata u potpuno novo klupsko iskustvo.

 

Jedinstveni open-air klub, vrhunski sound & light sustav, predivan eksterijer, gostovanja najvećih svjetskih DJ imena te svakodnevni mainstream house program, začinjen plesnim i scenskim performansom, vrućim ljetnim noćima u Bolu daju novu dimenziju.

Klub će ovog ljeta raditi uz pridržavanje svih mjera i preporuka donesenih od strane Stožera tako da se svi ljubitelji ljeta, odličnih mainstream i tech house programa bez straha mogu zaputiti na jedno od najboljih party mjesta na Mediteranu. 

Kompletan popis izvođača i datumi tematskih partija, pogledaj niže.