EXIT najavio datume i imena za iduću godinu: Potvrđeni su DJ Snake, David Guetta, Eric Prydz, Tyga i Boris Brejcha!

Obilježavanje dva desetljeća dvostrukog europskog festivalskog prvaka iz razumljivih razloga pomaknuto je na sljedeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, sljedeće festivalsko izdanje može biti i najjače do sada.

Od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najvećih svetskih zvijezda čiji planetarni hitovi su samo na You Tube-u skupili čak 33 milijarde pregleda! Listu prvih objavljenih imena predvode najutjecajniji svjetski glazbeni producent i DJ David Guetta, njegov sugrađanin i izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmakera DJ Snake, dvostruki lider Billboardove liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tyga, superzvijezda nove generacije i miljenik regionalne publike Boris Brejcha. Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku nastupiti godinama unatrag najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju s kultnim Four Tetom. Na jubilarni EXIT stižu i sjajni Denis Sulta, Dax J Kobosil,  te neki od vodećih regionalnih izvođača.

 

Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se EXIT u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih pozornica i zona! Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica s popustom od 50% po cijeni od 450 kn u prodaji će se naći u petak, 31. srpnja točno u podne. Svi koji žele ugrabiti povoljne ulaznice morat će požuriti, jer će promo cijena vrijediti samo do 8. kolovoza, odnosno do isteka zaliha. 

Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. vrijedit će za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih zadrže otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za EXIT! Sav info potraži na službenom EXITovom webu.