Cercle ponovno u Hrvatskoj: Disclosure nastupaju u Nacionalnom parku “Plitvička jezera”!

Cercle, brand naširoko poznat po nastupima svjetski poznatih DJ-a na jednako tako svjetski poznatim i posebnim lokacijama koje oduzimaju dah, ponovno je prepoznao Hrvatsku kao jedinstveno mjesto za organizaciju svojih eventa.

Nakon što je prošle godine Hot Since 82 nastupao u Dubrovniku na terasi Revelina, ekipa iz Cerclea ovog se puta odlučila otići korak dalje i izvođače smjestiti u jedan od najljepših komada prirode kojima se Hrvatska može pohvaliti. Tako se njihov najnoviji pothvat sprema uz Disclosure u Nacionalnom parku Plitvička jezera u ponedjeljak 17. kolovoza s početkom u 19h.

Kako se navodi na službenoj Facebook stranici Cerclea, event neće biti otvoren za javnost, no livestream će se moći pratiti na njihovom službenom Facebook like pageu. Jednako tako, budući da je riječ UNESCO zaštićenom području, vodi se briga i o glasnoći glazbe koju će moći čuti isključivo izvođači u svojim slušalicama i ti koji ćeš to sve pratiti putem njihovih kanala.

https://www.facebook.com/cerclemusic/posts/1722383181249992

Objava je na Fejsu skupila gotovo 10.000 lajkova tako da je i ovo još jedna odlična promocija Hrvatskoj i njenim prirodnim ljepotama.

Datum i vrijeme znaš tako da ne propusti baciti oko na ovaj Cercle spektakl jer njihovi eventi nikad ne razočaraju.