Carl Cox, Ofenbach, Mahmut Orhan, Nina Kraviz i mnogi drugi: EXIT organizira event sa samo 250 posjetitelja dnevno!

Korona je, kao i mnogim drugim eventima, planove pomrsila i 20. obljetnici EXIT festivala koja će se održati tek iduće godine. No, to ne znači da će ove godine poznata  Petrovaradinska tvrđava u Novom Sadu zjapiti prazna i tiha.

Naprotiv – organizatori su zasukali rukave, bukirali vrhunska imena i planiraju četverodnevni event sa samo 250 posjetitelja dnevno, što predstavlja rez od čak 95% u odnosu na uobičajenu posjećenost festivala.

Neka od potvrđenih imena su Carl Cox (koji će nastupiti virtualni), Charlotte De Witte, Paul van Dyk (virtualno), Mahmut Orhan, Burak Yeter, Adam Beyer, Nina Kraviz, Ben Klock, Black Coffee (virtualno), Hot Since 82 i mnogi drugi.

Event će se održati od 3. do 6. rujna, a za svaki od četiri dana u prodaji će biti svega 250 ulaznica koje će se moći kupovati po paketima od pet ulaznica istovremeno po promotivnoj cijeni. Bitno je naglasiti kako se pri organizaciji eventa pazilo na sve mjere i preporuke kriznog stožera pa je tako zagarantiran razmak između grupa postjetitelja od čak 3 metra, a kretanje izvan “zona” bit će moguće isključivo zbog odlaska na wc i za kupovinu hrane i pića.

Četiri dana održavanja eventa (mogli bismo reći i mini festivala) podijeljen je tematski: zemlja, voda, vatra i zrak. 

Ukoliko te fali partijanje, a želiš izbjeći masovno događanje i pritom paziti na sebe i druge, ovo se čini kao idealna solucija. Svoju ulaznicu možeš nabaviti putem službenog EXITovog weba, na kojem ujedno možeš doznati i sve ostale pojedinosti.