Stiže jedan od najvećih festivala: Iduće godine se EDC vraća u Europu!

Ok, ova godina je napravila svoje i svi jedva čekamo da prođe. Ali, već sad imamo puno razloga za veseliti se 2021., pogotovo kad su glazbeni eventi u pitanju.

Osim Ultre Europe, Sea Stara, EXIT-a i ostalih klupskih i festivalskih događanja na Zrću i diljem naše obale, u Europu (možda čak i u naše susjedstvo?) ponovno stiže EDC, odnosno Electric Daisy Carnival!

Festival koji se izvorno održava u Las Vegasu kroz tri dana i noći slovi za jedan od najvećih, najboljih i “najkičastijih” festivala koji bez problema parira igračima kao što su Ultra i Tomorrowland na globalnoj sceni. Ovo neće biti prvi put da se EDC održava u Europi jer je od 2013. do 2016. imao svoja izdanja u Ujedinjenom Kraljevstvu, no 2017. je event otkazan i od tad se EDC povukao s našeg kontinenta.

No, evo njega nazad iduće godine! Povodom proslave 25 godina postojanja festivala, organizatori su na društvenim mrežama podijelili kratki video teaser u kojem se službeno najavljuje kako festival stiže u Europu. Lokacija je još uvijek tajna, a mi priželjkujemo EDC vidjeti ako ne u Hrvatskoj, onda barem u našoj okolici.