Ima se, može se: Jason Derulo proslavio #1 hit tako da je u restoranu potrošio 112.000 dolara!

S jedne strane imaš ljude koji gledaju koju će pivu popit u bircu, a da im nije preskupa, hoće li si nakon izlaska priuštit burek iz pekare bez da im pati odlazak na kavu idućeg dana, hoće li u klubu naručit bocu ili će jednostavno zaružit s frendovima prije izlaska kod nekog doma… Popis nastavi sam.  A s druge strane imaš Jasona Derula koji u jednoj večeri potroši više od 112.000 dolara!

Sto dvanaest tisuća dolara, ponovit ćemo. Ekvivalent u našoj valuti, prema trenutnom tečaju koji lako nađeš uz pomoć Googlea, bio bi otprilike 720.000 kuna. Prosječna vrijednost stana od 50ak kvadrata u Zagrebu.

Jason Derulo odlučio je odriješiti kesu i u Catchu, jednom od uglednijih i skupljih barova i restorana u Los Angelesu koji Derulo nerijetko posjećuje, počastiti svu ekipu jer se njegov hit “Savage Love” uspio popesti na prvo mjesto Billboard Pop Songs ljestvice, ostavljajući tako na drugom mjestu Harryja Stylesa i njegov “Watermelon Sugar”.

Svadbe, krizme, rođendani, diplome, djevojačke i što sve još ne nisu ni do koljena Derulu koji je video svoje potrošnje podijelio i na svom Instagramu. Pa ono… pogledaj kako to izgleda.

https://www.instagram.com/p/CGf9nA0hobt/