EXIT se sprema za proslavu 20. godišnjice: Lineup pojačali Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Paul van Dyk i mnogi drugi!

Iako nam je korona ove godine svima pomrsila planove, organizacija festivala za iduću godinu u punom je pogonu. A do tada ćemo se, nadamo se mi baš kao i organizatori, vratiti u normalu na kakvu smo nekad navikli. Jedan od festivala koji se već naveliko kuha je i EXIT koji slavi 20 godina postojanja.

Svoje nastupe na velikoj proslavi 20. godišnjice dvostrukog europskog festivalskog prvaka upravo su potvrdili neki od ključnih aktera svjetske elektronske i trap scene, od kojih premijerno na EXIT stižu Sheck Wes, Honey Dijon i Paul van Dyk, a uz njih i Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz te Solomun, koji ekskluzivno za Exitov jubilej po prvi put donosi svoj specijalni 4-satni set! Oni će se na Petrovaradinskoj tvrđavi pridružiti dugačkom popisu već objavljenih svjetskih i regionalnih superzvijezda kao što su Tyga, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Boris Brejcha, Sepultura, Metronomy, Marky Ramone, Laibach i mnogi drugi. Centralni događaj obilježavanja dva desetljeća festivala dogodit će se, u njegovom poznatom punom formatu, od 8. do 11. srpnja uz impresivan program koji je pozvao čak 82% fanova da pokažu privrženost Exitu, čuvajući svoju ulaznicu iz 2020. za sljedeće leto. Uz navedene headlinere na tvrđavu 2021. stižu i 999999999 live, Juliana Huxtable, Francois X, Onyvaa live, Bokee, Monosaccharide, kao i VTSS b2b SPFDJ, kako bi svi zajedno pojačali tri velike pozornice Exita – Main stage, Dance Arenu i No Sleep Novi Sad.

Proslava 20. godišnjice EXIT festivala održat će se od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdili David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion i Thundermother.

Sve ulaznice kupljene za EXIT 2.0 vrijede i za festivalsko izdanje 2021. i, osim činjenice da su nabavljene po najpovoljnijoj cijeni od čak 50% popusta u odnosu na finalni iznos, svi koji su zadržali ulaznice, njih 82%, ulazi u „bubanj“ za osvajanje nagrada kao što su Doživotna ulaznica za EXIT, propusnica za pristup pozornici mts Dance Arene, pretvaranje regularne ulaznice u VIP ulaznicu, EXIT modni paketi i majice. Također, svim ovim kupcima bit će omogućeno i 20% popusta na EXIT majice i suvenire po osobnom izboru.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021 po promo ceni od 495 kn i uz uštedu od 40% u odnosu na finalnu cijenu. Ulaznice se mogu nabaviti putem službene stranice exitfest.org i prodajne mreže Entrio.hr. Fanovi koji su zatražili refundaciju, a u međuvremenu se predomislili i žele ipak zadržati svoju ulaznicu i time ostvarit brojne pogodnosti, povrat mogu stornirati slanjem osobnih podataka na [email protected].