Novo lice i glas Entera: Valentina Miletić je nova DJ-ica u Enter jutru!

Od ponedjeljka 26.10 u Enter jutru tod 7 do 11h ti po novom društvo pravi Valentina Miletić. S tobom je tu za ispijanje prve jutarnje kave ili čaja, doručak, probijanje kroz nesnosne prometne gužve, prvu tjelovježbu te odlazak na posao, u školu ili na faks.

Splićanka sa zagrebačkom adresom rođena je 13.03.1991, što znači da joj rođendan tu i tamo padne na petak 13., ali u praznovjerja, horoskope i slično, kako kaže, ne vjeruje ili vjeruje onda kad joj se sviđa što tamo piše.

U Zagrebu je nova cura, stigla je nedavno i to direktno u redakciju Entera, a inače je njen prvi grad Split, gdje je i odrasla. Kad ju pitaš što joj najviše fali iz Splita, ako izuzmemo prijatelje i obitelj ,  kaže da su to gužve ili ono što se u Splitu smatra gužvom, jer se s pravom definicijom te riječi tek sad upoznaje.

Valentina je magistrica novinarstva, tri godine radila je kao voditeljica jutarnjeg programa na Ultri Split, tako da joj buđenja u pet sati ujutro nisu stran pojam i pričati može čim zazvoni alarm, ali isto tako priznaje da ga ipak voli odgodit barem jednom, dvaput a možda i tri ako joj je takav dan.

Obožava putovanja, a na njenoj listi viđenog već je 26 zemalja, s time da planira vidjeti sve. Jedno je vrijeme pisala travel blog i putopisne kolumne, a jednaka joj je ljubav i sport te na tom području pliva kao riba u vodi pa ju je logičan slijed događaja odveo i u smjeru sportskog novinarstva, televizije i radija.

Za sebe kaže da je sve samo ne klasično žensko jer će radije pogledati utakmicu nego nekakvu sapunicu, a bez obzira na to što voli modu, shooping uopće nije njena stvar tako da ćeš ju ful rijetko je vidjeti kako luta po većim trgovinama, dok je s druge strane s Maksimirom, Bundekom i Sljemenom praktički na “ti” jer ful obožava prirodu.

Osim što ga voli gledati, sportom se i bavila. Dugo je trenirala kickboxing te je čak bila i svjetska kadetska prvakinja u njemu, a danas vreću udara iz gušta. Veliki je gurman i kako kaže, uvijek može jesti pa te kalorije onda negdje treba i potrošiti, a kune se u to da nema boljeg treninga od boksa  za spreman dočekati ljeto.

Zaželi joj dobrodošlicu i budi s njom uz Enter jutro svakog radnog dana od 7 do 11h!