Spektakl bez publike: U Amsterdamu su održane DJ Mag TOP 100 dodjele nagrada!

Ove godine DJ Mag TOP 100 proglašenje i dodjela priznanja najboljim DJ-ima svijeta zbog korone su bili nešto drugačiji. Neovisno o pandemiji, AMF (Amsterdam Music Festival) i DJ Mag odlučili su udružiti snage i dostaviti livestream spektakl u domove fanova koji su sve mogli pratiti uživo putem društvenih mreža.

Event je trajao oko 3 i pol sata i predstavljao je kombinaciju nastupa DJ-a, intervjua, raznih izjava izvođača i same dodjele nagrada. Iako je sve bilo rađeno bez publike, produkcija je bila na vrhunskoj razini. Dronovi, reflektori, bacači vatre, LED ekrani… Na ničemu se nije štedilo.

Prijenos je započeo uz nastup pjevača Avalona koji je sam nastupio za klavirom na Ajaxovom stadionu – posred Johan Cruyff Arene dok su dronovi nadletavali iznad sablasno puste nizozemske prijestolnice. Voditeljica eventa javljala se iz helikoptera iznad Amsterdama i najavljivala nastupe najboljih svjetskih DJ-a.

Don Diablo, Afrojack i Nicky Romero i David Guetta nastupali su na krovovima poznatih amsterdamskih zgrada, dok je, primjerice, Armin van Buuren prizemljeno okupirao cijelu tribinu ringa Formule 1 i odradio nastup za pamćenje.

Kako je sve izgledalo možeš čekirati u videu ispod.

U istoj toj večeri proglašeni su i najbolji DJ-i svijeta. Na tronu se našao David Guetta, kojeg redom slijede Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin van Buuren i Alok.

Cijelu listu možeš čekirati niže.