100 ISPUNJENIH ŽELJA: Enter uz pomoć slušatelja ispunjava božićne želje djece iz domova za nezbrinute!

Kad si zadnji put učinio/la nešto lijepo za potpunog neznanca? Ovog Božića imaš priliku nekome ispuniti želju i najljepše doba godine učiniti mu još ljepšim. Budi i ti nečiji Djed Božićnjak! Za to ti ne trebaju bijela brada, pokoji kilogram viška i crveno odijelo. Treba ti samo malo želje i dobre volje.

Saonice su spremne, papiri za zamatanje također, sobovi i vilenjaci su na svojim pozicijama, no za poklone trebamo tvoju pomoć.

U Zagrebu i okolici postoji nekoliko domova za djecu i mlade bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi, a Enter Zagreb i ovih si je blagdana zadao poseban zadatak – uz pomoć slušatelja ispuniti božićne želje mališana iz tih domova. Posjetili smo domove u Nazorovoj, Laduču, I. G. Kovačiću i A. G. Matošu te prikupili stotinjak dječjih želja koje trebamo ispuniti do Božića.

U našoj redakciji ponovno se smjestilo visoko božićno drvce prepuno kuglica na kojima su ispisane sve njihove želje.  Želja ima svakakvih – od plišanih igračaka, autića, nogometnih lopti i čokolade pa do novih slušalica, tenisica i majica.

Sve želje djece moći ćeš na jednom mjestu pronaći na našem webu od ponedjeljka, 30. studenog, a odlučiš li se na ispunjavanje barem jedne od njih, svoj poklon i čestitku za dijete kojem želiš ispuniti želju, možeš u bilo kojem trenutku ostaviti na našoj adresi Avenija Većeslava Holjevca 29.

Molimo te da ispunjavanje određene dječje želje i svoj dolazak najaviš putem maila na [email protected], na naš  WhatsApp (099 7979 999) ili putem inboxa na društvenim mrežama. Na našem webu ćeš u svakom trenutku imati uvid u to koje su želje ispunjene, a koje ne.

Sve dječje želje koje ostanu neispunjene, ispunit će Enter Zagreb uz pomoć svojih suradnika i poslovnih partnera, a djecu ćemo poklonima razveseliti tik pred Božić.

Prije dvije godine uz vašu smo pomoć dječje želje ispunili u rekordnom roku te se nadamo kako ćemo zajedno i ove godine u što većem broju djeci uljepšati blagdane. Budi i ti energija koja pokreće Hrvatsku.

 

 

 

 

HEP- Energija koja pokreće Hrvatsku

Cres, Marici kod Žminja, Obrovac, Stankovci, Vrlika i Kaštelir 2 danas su gradilišta HEP-ovih sunčanih elektrana. Kod Kaštelira u Istri, prva HEP-ova sunčana elektrana radi već gotovo dvije godine, a odnedavno i sunčana elektrana na Visu. U pokusnom je radu Korlat, HEP-ova prva vjetroelektrana, uz koju će se izgraditi i velika sunčana elektrana. U suradnji općinama i gradovima HEP će izgraditi dodatnih 11 sunčanih elektrana, a u planu su i elektrane na desetak drugih lokacija širom Hrvatske. U elektranama se ugrađuje oprema hrvatskih proizvođača, čime potičemo razvoj znanja i sposobnosti domaće industrije te zajedno gradimo zeleno, tehnološki napredno gospodarstvo 21. stoljeća.

Održavamo postojeće, ali i gradimo nove hidroelektrane, kao što je druga faza hidroenergetskog sustava Senj, što je najveći projekt HEP-a u samostalnoj Hrvatskoj. Sva naša gradilišta elektrana na lokacijama širom Hrvatske već danas se mogu obići električnim automobilom, puneći ga usput isključivo na više od 200 naših ELEN punionica. Pokrećemo automobile, strojeve, projekte, ljude i ideje. Zahvaljujući nikad većim ulaganjima, pokrećemo nacionalno gospodarstvo. Pokrećemo Hrvatsku.