100 ISPUNJENIH ŽELJA NE STAJE: Širimo akciju i dalje ispunjavamo želje djece iz domova za nezbrinute!

Written by on 07/12/2020

I dalje imaš priliku biti nečiji Djed Božićnjak.

Nakon što ste naše iznenađenje i veselje u rekordna 24h ispunili više od 120 želja djece iz domova za nezbrinute, jedini je logičan korak bio proširiti akciju i na dodatne domove.

Pod naš bor velikom brzinom pristižu darovi s prethodnog popisa želja koje smo od djece prikupili u Nazorovoj, Laduču, A. G. Matošu i I. G. Kovačiću: nogometne lopte, trenirke, tenisice, satovi, slušalice, plišane igračke, autići, slatkiši i još puuuno toga što su si zaželjeli. I sve je to ispunjeno zahvaljujući vama.

No, kako bi i ostaloj djeci koja se nalaze u istoj ili sličnoj situaciji i ovog Božića razvukli osmijeh na licima, zadali smo si zadatak prikupiti još želja djece iz domova za (Caritasova kuća Emaus u Dupcu i kuća Sv. Franje u Sesvetama) koje ćemo ispunjavati uz vašu pomoć. Osim njih, nismo zaboravili ni na one najmlađe (u dobi od 0 do 3 godine) kojima su potrebne svakodnevne higijenske potrepštine.

Sve njihove želje objavit ćemo na našem webu u srijedu te se nadamo kako će i sve one biti ispunjene jednakom, ako ne i većom brzinom.

Još jedno veliko hvala i bravo za sve koji su se uključili u akciju i zajedno s nama najljepše doba godine djeci iz domova učinili još ljepšim. A upravo je to bit Božića.

Baci oko na naš web od srijede i ponovno dokaži da i u tebi čuči jedan debeli obrasli starac.

 

 

HEP- Energija koja pokreće Hrvatsku

Cres, Marici kod Žminja, Obrovac, Stankovci, Vrlika i Kaštelir 2 danas su gradilišta HEP-ovih sunčanih elektrana. Kod Kaštelira u Istri, prva HEP-ova sunčana elektrana radi već gotovo dvije godine, a odnedavno i sunčana elektrana na Visu. U pokusnom je radu Korlat, HEP-ova prva vjetroelektrana, uz koju će se izgraditi i velika sunčana elektrana. U suradnji općinama i gradovima HEP će izgraditi dodatnih 11 sunčanih elektrana, a u planu su i elektrane na desetak drugih lokacija širom Hrvatske. U elektranama se ugrađuje oprema hrvatskih proizvođača, čime potičemo razvoj znanja i sposobnosti domaće industrije te zajedno gradimo zeleno, tehnološki napredno gospodarstvo 21. stoljeća.

Održavamo postojeće, ali i gradimo nove hidroelektrane, kao što je druga faza hidroenergetskog sustava Senj, što je najveći projekt HEP-a u samostalnoj Hrvatskoj. Sva naša gradilišta elektrana na lokacijama širom Hrvatske već danas se mogu obići električnim automobilom, puneći ga usput isključivo na više od 200 naših ELEN punionica. Pokrećemo automobile, strojeve, projekte, ljude i ideje. Zahvaljujući nikad većim ulaganjima, pokrećemo nacionalno gospodarstvo. Pokrećemo Hrvatsku.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]