Zabilježi datum: Armin van Buuren najavio dvodnevni “A State Of Trance” festival u rujnu!

Dok je većini organizatora korona pokvarila (a i dalje kvari) sve planove oko održavanja većih evenata, Armin van Buuren se ne da i odlučno korača naprijed.

Ovog četvrtka iz svog studija u Amsterdamu odradio je specijalni i jubilarni, pet sati dugi show povodom 1000. epizode A State Of Trance-a (koju si mogu slušati live i kod nas na Enteru), a u kojoj je otkrio svoje nadolazeće planove. Cijela epizoda trajala je zapravo punih tjedan dana i bila je koncipirana kao TOP 1000 trance stvari po glasovima slušatelja, dok je Armin u pet sati dugoj epizodi predstavio onih najboljih 50 i putem zoom-a uživo u studio uključivao fanove iz cijelog svijeta.

Tom je prilikom predstavio i novu ASOT 1000 himnu pod nazivom “Turn The World Into A Dancefloor“, a upravo će to biti slogan showa u narednih godinu dana, pod kojim će održati i dvodnevni ASOT festival u Nizozemskoj.

A State Of Trance festival povodom 20 godina istoimenog showa održat će se u petak i subotu, 3. i 4. rujna u Utrechtu.

Prvog dana event će trajati pet sati i bit će koncipiran kao throwback na 20 godina trance-a, dok će u subotu trajati čak 9 sati i prostirati se na pet pozornica. Spektakl je zagarantiran.

Ulaznice u prodaju kreću u subotu 30. siječnja u 13h, a registracijom na službenoj stranici ASOT-a ostvaruješ pravo na raniju kupnju već u srijedu, 27. siječnja.

Pozdravljamo koronu i s nestrpljenjem i veseljem gledamo prema nekom novom poglavlju.