Spektakl uz epidemiološke mjere: The Weeknd razvalio nastupom na Super Bowlu!

Written by on 08/02/2021

Jučer je održan 55. Super Bowl koji je zbog korone izgledao nešto drugačije nego inače. Za razliku od uobičajenih gotovo 66 tisuća posjetitelja, kapacitet stadiona je smanjen na trećinu, tako da je američki spektakl uživo s tribina pratilo “samo” 22.000 ljudi.

Za izvedbu na half-time showu bio je zadužen The Weeknd koji je u 15ak minuta svog nasutpa pripredio nešto za što je spektakl zaista premala riječ. U “covid-safe” okruženju uz kreativno maskirane izvođače i vrhunsku produkciju izveo je svoje najveće hitove, a taj je show pratilo više od 100 milijuna ljudi diljem svijeta.

Inače, zanimljivo je kako izvođači (pa tako i The Weeknd) za svoj nastup na Super Bowlu nikad nisu plaćeni. Razlog je u tome što se nastup na takvom eventu smatra prestižom i puno doprinosi promociji izvođača. A nije baš da organizatori nemaju budžeta za takve zvijezde. Tim više što su cijene po sekundi oglašavanja u tom terminu tolike da ti se zavrti u glavi.

No, The Weeknd ne samo da nije bio plaćen za svoj nastup, već je odvojio gotovo 7 milijuna dolara iz svog džepa i uložio ih u produkciju. Rezultat je itekako vidljiv, a kako je sve izgledalo možeš čekirati u videu niže.

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]