Daft Punk objavili da se razilaze nakon 28 godina!

Written by on 23/02/2021

Daft Punk ipak nije dočekao okruglih 30 godina na sceni. Nakon 28 godina djelovanja, francuski duo prepoznatljiv po svojim robotskim kacigama, najavio je razilaženje.

Razlaz, prekid, prestanak zajedničkog djelovanja – nazovi kako god hoćeš – najavljen je videom pod nazivom “Epilogue” koji je objavljen na njihovom YouTube kanalu, a dio je njihovog filma Electroma iz 2006. godine.

Vijest o tome da se Daft Punk razilaze potvrdila je i njihova publicisticy Kathryn Fazier, no nije otkrila razlog zbog kojeg je došlo do toga.

Inače, Daft Punk je osnovan 1993. godine u Parizu, a njihov debitantski album “Homework” iz 1997. godine i danas se smatra jednim od najutjecajnijih house/electro/disco albuma u povijesti koji su oblikovali elektronsku scenu kako u Francuskoj, tako i globalno.

Na tom se albumu nalaze i klasici poput “Around the World” i “Da Funk“, a četiri godine kasnije dvojac je izbacio album “Discovery” s hitovima “One More Time” i “Harder, Better, Faster, Stronger” koji su samo dodatno potvrdili njihovu slavu.

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]