SEVEN YEARS IN YOUR EARS: Slavimo sedmi rođendan i dijelimo sedam puta po 500 kuna za nove tenisice!

U petak 12. ožujka bit će točno sedam godina otkako se rodio Enter Zagreb. Puno se toga dogodilo u više od 2500 dana, ali i dalje smo tu i ne idemo nikud. Vodili smo te na festivale, radili partyje, sređivali ti upade u klubove, upoznavali s poznatim DJ-ima, slali te na putovanja, dijelili lovu i gadgete, zajedno smo se smijali i plakali, ispunjavali dječje želje i servirali ti brutalnu mjuzu kroz cijeli dan, svaki dan. 7 YEARS IN YOUR EARS!

Okolnosti nam ne dozvoljavaju da rođendan proslavimo u punom kapacitetu pa ga ove godine slavimo – preko zvučnika! U petak 12.03 radimo presijek sedam godina Entera i serviramo ti najbolju moguću klupsku, festivalsku i party mjuzu. Od 11 do 18h spremamo ti i poseban program tijekom kojeg ćemo u svakom satu podijeliti po 500 kuna za kupnju novih tenisica u TAF (The Athlete’s Foot) trgovinama. Sedam poklon bonova za sedam godina Entera. Jer iako imamo mi dosta godina u nogama, bitnije nam je da ti na svojim nogama imaš nove šuze.

Slušaj Enter u petak 12.03 jer će se u svakom satu između 11 i 18h netko od naših voditelja u eter javiti tako da je povukao helij iz rođendanskog balona, a kad ga čuješ kako priča s visokim glasom, budi prvi koji će nam na naš WhatsApp (09 97 97 99 99) poslati rođendansku čestitku i nove šuze su tvoje!

Za naš i vaš Enter i još barem toliko godina pred nama – ili jako, ili nikako! 

 

Pravilnik 7 Years In Your Ears

 

WELCOME TO THE NEW WORLD!

#daretoplay

The Athlete’s Foot  je više od puke trgovine; mi smo street style odredište duboko ukorijenjeno u sportu. TAF potiče svoje kupce na kršenje pravila i istraživanje nepoznatog. Nudimo ti priliku da svoju životnu filozofiju ispričaš kroz vlastiti stil odijevanja. Naši prodajni prostori odaju dojam buntovništva i slobode. U velikoj mjeri odražavaju ritam i puls užurbanog gradskog života  i svega što on podrazumijeva. Naša je baština ukorijenjena duboko u američkoj sneaker kulturi. Naši osnivači, Robert i David Lando, otvorili su prvu TAF trgovinu 1971. godine u Pittsburghu u Pensilvaniji.  The Athlete’s Foot oduvijek je bio simbol novine i odvažnosti. Bila je to prva athletic specialty trgovina. Danas TAF broji preko 560 trgovina u više od 30 zemalja diljem svijeta, 8 u Hrvatskoj. TAF je više od prodavaonice sportske opreme i obuće. U TAF-u njegujemo aktivan stil života. Orijentirani smo prema zajednici, lokalno relevantni i globalno poznati. Mi smo The Athlete` s Foot.

our brand vision

Naša je vizija stvoriti svijet u kojem ljudi s ponosom i bez straha nose svoj identitet. Trudimo se na svakom školskom igralištu, sportskom terenu i u svakom kvartu ponosno stajati pored igrača i vizionara. Vrijeme je da prodrmamo street style svijet! Mi smo TAF. We dare to play.  Potraži nas na www.taf.hr .

FACTS:

  • Prva TAF sneaker trgovina otvorena je 1971 g u Pittsburgu
  • Danas brojimo 560 trgovina u više od 30 zemalja svijeta
  • Sve TAF trgovine identično su uređene bez obzira u kojoj zemlji se nalaze
  • U HR smo prisutni 4 godine s trgovinama u svim većim gradovima
  • Jedini smo sneaker store koji svoje korijene vuče direktno iz američke sneaker kulture
  • Naša ponuda dostupna je i na www.taf.hr
  • Ove godine TAF slavi 50 g. svog postojanja