#ENTERview – ATB, Topic & A7S

Naša glazbena urednica Tea Hendija odradila je kratki zoom intervju s trojcem koji stoji iza globalnog mega-hita “Your Love“, obrade ATB-ovog klasika “9PM (Till I Come)”.

ATB kaže kako njih troje čine “dream team“, a nakon što je čuo stvar “Breaking Me” koju potpisuju Topic i A7S, odmah je znao da će remake njegovog klasika biti pun pogodak.

Opcija remakea bila je puno bolja nego imati cover. Zadržali smo originalnu melodiju koju svi znaju, a sad je popraćena i vokalima. Zadovoljan sam kako je sve ispalo. Neki će reći da je to cover, ali mi smo napravili nešto skroz drugačije, startali smo skoro pa ispočetka, a opet smo uspjeli zadržati klasik” – kaže ATB, koji je prije godinu dana postao tata, a našoj je Tei priznao i da privatno voli slušati Post Malonea.

Prije dvije godine u Las Vegasu upoznao sam Tiesta u backstageu na jednom nastupu i tad mi je rekao da trebam oživjeti taj klasik. Čak mi je rekao da je spreman napraviti i remix” – dodaje ATB, čiju je stvar Tiesto zaista i remixirao.

Svu trojicu pandemija afektirala je jednako kao i sve nas, a jedna od pozitivnih stvari ostajanja kod kuće bila je i ta da su više vremena mogli provesti u studiju i  posvetiti se produkciji i novim stvarima.

Za vokale na stvari “Your Love” zaslušan je švedski pjevač A7S koji se proslavio hitom “Breaking Me“. Produkciju na oba hita potpisuje Topic koji je dijelom i Hrvat te nerijetko posjećuje našu obalu.

Cijeli intervju možeš poslušati niže.