OSCARI NA ENTERU: Pogodi isječke iz poznatih filmova i osvoji 500 kuna za shopping u Westgate-u!

Written by on 15/04/2021

Službeno ulazimo u tjedan dodjele Oscara, a on će na Enteru biti u znaku filmova.

Od ponedjeljka 19.4. pa do petka 23.4. u Enter jutru kod Valentine Miletić svakog dana imaš priliku osvojiti 500 kuna za shopping u Westgatetu, najvećem shopping centru u Hrvatskoj u kojem se bez beda oblačiš od glave do pete.

Ako si ljubitelj, a k tome i poznavatelj filmova, ovaj će zadatak za tebe biti i više nego jednostavan. Svakog dana će ti naša Valentina u Enter jutru u nekom trenutku (između 7 i 11h) pustiti kratku snimku s dva manja isječka najprepoznatljivijih pjesama, uvodnih špica i/ili citata poznatih filmova koji su osvojili Oscara ili su pak bili nominirani za njega. Ako znaš koja dva filma tražimo, javi nam svoj odgovor na naš WhatsApp (09 97 97 99 99) jer prvi točan svakog dana nagrađujemo Westgate poklon bonom u iznosu od 500 kuna. 

Niže ti dajemo dva jednostavna primjera da vidiš kako to zvuči i što se od tebe očekuje.

Star Wars & Titanic

 

The Avengers & Harry Potter

 

Nije teško, jel’ da? Uzmi nam taj poklon bon i obuci se od glave do pete – na naš račun!

Oscari na Enteru_PRAVILNIK

 

 

O WESTGATE Shopping Cityju

WESTGATE Shopping City najveći je trgovački centar u Europskoj Uniji i u Hrvatskoj i pravi je obiteljski centar shoppinga i zabave u kojem se nalaze brojne trgovine poznatih brendova kao što su Reserved, Mango, Mohito, H&M, C&A, New Yorker, TEDi, Pepco, dm, Müller, Hervis, Konzum, next i mnogi drugi.

Uz ponudu modnih brendova, Westgate Shopping City također ima iznimnu ponudu trgovina namještajem i s asortimanom za uređenje doma na više od 25.000 kvadrata. Westgate Home, interior cluster u sklopu centra, jedinstvena je i najveća ponude trgovina za uređenje doma na jednom mjestu u Zagrebu. Osim segmenta za dom, Westgate ima i veliku ponudu asortimana za trudnice, bebe i djecu. 

Uz bogatu ponudu prodajnog asortimana, kupci mogu uživati i u kuglanju u Rock’n’Bowlu, najvećoj kuglani u Hrvatskoj ( kad to mjere dopuste) kao i u brojnim suncem okupanim terasama kafića i restorana.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]