Mjuza, sport, ljubav, putovanja, posao…? Reci nam što te pokreće i osvoji 500 kuna – svaki dan!

Svatko od nas ima nešto što ga pokreće. Nekome je to mjuza, nekome sport. Netko živi za putovanja, netko za ljubav, netko za posao…

A što tebe pokreće u život – i zašto? Reci nam i osvoji 500 kuna svakog dana!

Zadatak – nikad lakši. Samo ispuni obrazac koji se nalazi niže i slušaj Enter! Obrazac možeš ispuniti najkasnije do petka 30.4. u podne.

U obrascu nam ostavi svoje podatke i napiši ukratko što tebe pokreće u životu i zašto. To može biti osoba, stvar, aktivnost, kućni ljubimac, uspomena… Izbor je skroz na tebi, samo sve sroči u kratku priču. Naravno, možeš kombinirati i više stvari ako se ne možeš odlučiti samo za jednu.

Od ponedjeljka 26.4. pa do petka 30.4 naša će Alex Milinković u Maratonu hitova (između 13 i 17h) svakog dana odabrati jednu priču i u nekom će ju trenutku u navedenom terminu pročitati u eteru. Ako je to baš tvoja priča, imaš točno 10 minuta da nam se javiš na naš WhatsApp (broj je 09 97 97 99 99) i 500 kuna je tvojih!

Sretno!

 

[contact-form-7 id=”16995″ title=”test forma 09 04 2021″]

 

Pravilnik – Ono što nas pokreće

 

HEP – ENERGIJA KOJA POKREĆE HRVATSKU

Znamo li da energiju stvaramo u sebi i s njom započinjemo sve novo, jer ona se ne može potrošiti niti stvoriti, već samo promijeniti svoj oblik?

Ako i sami ne znamo, sretna je okolnost što prepoznajemo one koji su u tome pravi autoriteti.

HEP nam ​u svojoj novoj kampanji Energija koja pokreće Hrvatsku donosi inspirativnu priču o energiji koja nas spaja i preobražava se iz materijalnog resursa u samu bit ljudskog duha.
U središtu je kampanje – energija, od energije prirode – sunca, vjetra i vode, preko električne energije do energije koja prati sve emocionalne trenutke u ljudskom životu poput vjenčanja ili rođenja djeteta te energije koju u obavljanju svog zanimanja generiraju stvarni ljudi iz našeg okruženja – liječnici, medicinske sestre, kuhari, umjetnici, sportaši. Svi oni su stvarne osobe čija energija pokreće Hrvatsku, baš kao i HEP, koji svojim investicijama pokreće hrvatsko gospodarstvo, a društveno odgovornim projektima i ulaganjima u zajednicu pokreće čitavo hrvatsko društvo te pokazuje kapilarnu povezanost Hrvatske elektroprivrede sa svim segmentima našeg društva te pokretačku društvenu snagu HEP-a kao vodeće energetske kompanije.