Spektakl na Pagu: BSH Island i Amnesia Ibiza najavili Sunset Fortress party na Paškoj tvrđavi iz 17. stoljeća!

BSH će i ove godine preseliti na naš najpoznatiji party otok, Pag tijekom četiri dana i noći gdje organiziraju BSH Island koji će se održati se od 1. do 5. srpnja u Noa Beach Clubu i u Kalypso Clubu na Zrću.

Highlight ovog eventa bit će i “okupacija” Paške fortice iz 17. stoljeća na kojoj će, u suradnji s Amnesiom Ibiza, ugostiti vrhunska imena, od kojih su za sad potvrđeni ARTBAT, Mathame, Brina Knauss i Luca Donzelli.
Na paškoj tvrđavi iz 17. stoljeća, smještenoj nedaleko od Paškog mosta, pruža se predivan pogled na naše more, a ove će godine biti stavljena u funkciju party lokacije za koju je zaslužan BSH u suradnji s Amnesiom s Ibize. Event će se održati 2. srpnja u dnevnoj varijanti, od 16 do 23h.
Foto: Dino Ninković
Inače, BSH Island će osim spomenutih evenata u klubovima na Zrću nuditi i razne boat partyje te off-site evente kao što i je i ovaj na Paškoj fortici.

Kako je riječ o jednom od rijetkih većihe evenata koji će se održati ovog ljeta, savjetujemo ti da ugrabiš svoju ulaznicu na vrijeme. Nalaze se u limitiranoj količini, a možeš ih kupiti OVDJE.