Digitalno ljeto: Tomorrowland za srpanj najavio ljetni “Around The World” virtualni festival i objavio prvi lineup!

Tomorrowland je potvrdio kako će njihov virtualni otok Papilionem i ovog ljeta, po drugi put, primati posjetitelje iz cijelog svijeta. Nažalost, pričamo o digitalnom, odnosno virtualnom dvodnevnom festivalu.

Tomorrowland “Around The World” održat će se u petak i subotu, 16. i 17. srpnja od 19 do 01h (vrijeme se prilagođava i korigira prema svim vremenskim zonama u svijetu). Na prvom objavljenom lineupu nalaze se Armin van Buuren, Claptone, Adam Beyer, Nicky Romero i Tale Of Us.

Ulaznice će biti puštene u prodaju u četvrtak 6. svibnja u 15h, a možeš ih nabaviti putem službenog weba Tomorrowlanda po cijeni od 20€ za regularnu ulaznicu te 50€ za home celebration pack. Što koja ulaznica uključuju i koji se još paketi nude, također možeš čekirati na njihovom webu.

Inače, Tomorrowlandov Around The World festival dobio je u kolovozu prošle godine FWA of the Month nagradu, najveću online nagradu koja se dodjeljuje u području digitalnog dizajna i developmenta, čime je potukao jaku konkurenciju poput Amazona i Spotifyja.

Digitalni festival ne znači da ne postoji šansa da se Tomorrowland zaista u fizičkom obliku i održi ovog ljeta. Datumi o održavanju stvarnog festivala i dalje stoje na službenoj stranici, a samo će ove godine zbog korone festival biti pomaknut na kraj kolovoza.