Postani direktor Entera na jedan dan! Sudjeluj u edukativnom i interaktivnom programu “Praznici na Bernaysu”!

Maturant si? Kul, evo ti prilike da osvojiš super nagrade!

Sudjelovanjem u edukativnom i interaktivnom programu pod nazivom Praznici na Bernaysu, maturanti i studenti iz cijele Hrvatske imaju mogućnost osvajanja školarine za studij na Edward Bernays University Collegeu. Ovogodišnji program tradicionalnog Bernaysovog projekta odvija se u suradnji s amm global institutom, Enterom Zagreb te Termama Sveti Martin, u subotu, 15. svibnja 2021. putem online platforme.

Kroz ležerna predavanja sudionici Praznika saznat će novosti o aktualnim trendovima iz područja odnosa s javnošću, medija, turizma i novih trendova. Novo virtualno izdanje Praznika na Bernaysu donosi zanimljiva predavanja o digitalnoj (r)evoluciji u event industriji, kreativnim industrijama i novim generacijama, kreiranju doživljaja u turizmu te povezanosti društvenih mreža i destinacija. Također, virtualni Praznici na Bernaysu okupit će i zanimljive goste – od Bernaysovih alumnija i predavača, vlasnika agencija i direktora Entera Zagreb, do travel influencera, radijskih DJ-eva i televizijskih voditelja te mnogih drugih, a u pauzama od programa čeka te i mix hitova Enter Peglaone.

Prijave za sudjelovanje u programu otvorene su do 13. svibnja u ponoć, a sve što je potrebno je ispuniti kratki obrazac na poveznici. Kao i do sada, u okviru programa sudionici imaju mogućnost sakupljati bodove i na taj način zaslužiti vrijedne nagrade.

Glavne nagrade su dvije jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija te dva puta po 30% popusta na jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija, kao i nagrade partnera događaja – postani direktor Enter Zagreb i upravljaj najboljim hitovima na jedan dan ili odmaraj s još jednom osobom dva noćenja u Termama Sveti Martin. Za sve ostale sudionike Praznika osigurano je 2 000 kuna popusta za jednogodišnju školarinu za studij po izboru.

Praznici na Bernaysu su besplatan edukativni projekt namijenjen maturantima i studentima preddiplomskih studija. Ovaj program kroz godine je okupio 200-tinjak sudionika, koji su konkurirali za osvajanje glavnih nagrada – školarina za jedan od Bernaysovih studija. Uz neizostavnu zabavu i nova poznanstva, Praznici donose zanimljiva predavanja i radionice o aktualnim temama iz svijeta medija, odnosa s javnošću, evenata, kreativne industrije, turizma i brendiranja. Više informacija o ovogodišnjem izdanju Praznika na Bernaysu te studijskim programima komunikacija i turizma, provjeri na bernays.hr.